De ANWB Rijschool in Heerlen

Instapdeal

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
Meer informatie Aanmelden

 

Je rijbewijs halen op een manier die bij je past

Is het eindelijk tijd om zelf achter het stuur te kruipen en wil jij snel en veilig je rijbewijs halen? Haal je rijbewijs dan bij ANWB Rijopleiding. Bij de ANWB Rijschool in Heerlen ga je hier op geheel eigen wijze mee aan de slag en begeleiden onze rijinstructeurs je op jouw tempo naar het behalen van het autorijbewijs. Met een uitstekend scoringsgemiddelde weet je zeker dat je bij ons verzekerd bent van goede autorijlessen en dat je snel je rijbewijs haalt. 

De voordelen van de ANWB Autorijschool

Behaal jouw rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Heerlen met de unieke ANWB Lesmethode! Start met een proefles en ontvang vervolgens een persoonlijk lesadvies. Hierin geven we een indicatie van het aantal benodigde rijlessen zullen we een rijinstructeur toewijzen die bij je past. Als je het lesadvies ziet zitten, dan gaan we aan de slag! Dankzij onze unieke lesmethode slaagt vrijwel iedereen binnen het geadviseerde aantal lessen. Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Hiermee krijg je jouw eerste herexamen van ons. Haal daarom jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool in Heerlen! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.