Volg een spoedcursus in Heerenveen-Sneek

Volg een snelcursus voor je rijbewijs

Woon je in Heerenveen-Sneek en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Volg dan onze snelcursus voor het rijbewijs. De rijbewijs spoedcursus is de perfecte manier om snel het rijbewijs op zak te hebben, met de garantie op kwalitatief goede rijlessen! Wij zijn de rijschool in Heerenveen-Sneek en omgeving om jou daarbij te helpen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning van de spoedcursus

Om ervoor te zorgen dat jij het autorijbewijs haalt, bieden wij je een proefles aan. Hierin wordt duidelijk wat de benodigde hoeveelheid lessen zijn en welke rijcoach jou daarbij goed van dienst kan zijn. De planning maakt duidelijk binnen welke termijn jij examen kunt gaan doen voor het rijbewijs. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met een wachttijd bij het CBR. En als je de spoedcursus in de zomer wilt doen, raden wij je aan om je uiterlijk april aan te melden in verband met de drukte.

Hoe ziet een spoedcursus er in de praktijk uit?

Je zit nooit langer dan 4 uur in de lesauto, dit in verband met je concentratie en leervermogen. Wij adviseren onze cursisten altijd om de rijlessen overdag in te plannen, omdat vanwege drukte op de weg dan de beste oefenmomenten gecreëerd worden. Samen met de rijcoach stel je doelen op en ontvang je na elke rijles een evaluatie. Kom daarom een spoedcursus voor je rijbewijs in Heerenveen-Sneek volgen.

Versneld je rijbewijs halen: de kosten

Snel je rijbewijs halen brengt kosten met zich mee. Je kunt de kosten voor de lessen terug vinden in het prijzenoverzicht. Een totaalbeeld van de kosten krijg je na het volgen van de desbetreffende proefles.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan