Rijinstructeur Heerenveen-Sneek

Maak kennis met de ANWB-rijcoaches

Je kunt bij ons terecht voor rijles in het Nederlands, Fries en Engels en we zorgen er sowieso voor dat de lessen helemaal aansluiten op jouw persoonlijke voorkeuren. Dit bekijken we uitgebreid tijdens de proefles, waarna je ook een uitgebreid persoonlijk lesadvies krijgt.

Marco Klijnman

Mijn naam is Marco Klijnman. Ik ben sinds 2007 rij-instructeur. De ANWB rijopleiding is een prettige en zeer professionele organisatie waar de kwaliteit van de opleiding en het rijplezier voor de kandidaat centraal staat. Het creëren van een optimale sfeer tijdens de lessen vind ik erg belangrijk. Je zult je zeer op je gemak voelen zodat we samen volgens een duidelijk programma werken naar het felbegeerde einddoel, het rijbewijs. Met geduld, rust en grote inzet zal ik jou daarbij begeleiden. 

Ik ben de trotse vader van twee kinderen en in mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, schilderen of lekker aan het genieten van de vrije tijd. Sinds kort ben ik de hobby en passie van het motorrijden aan het ontdekken. In de nabije toekomst zal ik ook voor deze categorie mijn instructeursbewijs halen zodat ik mijn kennis en enthousiasme voor dit vak ook kan gaan overbrengen op nieuwe kandidaten. Autorijden is een zeer verantwoordelijke taak, maar wel een hele mooie bezigheid. Met de opleiding van de ANWB zal ik er, samen met jou voor zorgen dat jij een verantwoordelijke en goede chauffeur wordt. Je rijbewijs is voor het leven. Graag tot ziens bij ANWB rijopleiding Heerenveen-Sneek.

Nick Siebert

Mijn naam is Nick Siebert en ik ben 44 jaar. Ik geef met heel veel plezier rijles voor de ANWB in Sneek en omgeving. Omdat ik autorijden en het contact met mensen erg leuk en fijn vind, ben ik rijcoach geworden. Dat ik elke dag mensen van verschillende leeftijden en karakters mag begeleiden om hun rijbewijs te halen, motiveert mij om dit werk elke dag met veel plezier te doen. Graag wil ik jou leren om veilig aan het verkeer deel te nemen. Ik heb veel geduld en zet mij dan ook voor de volle 100% in. Ook heb ik gevoel voor humor en een geintje op zijn tijd is leuk. Maar wat het belangrijkste is, is dat jij je rijbewijs haalt. Een kleine tip voor iedereen: wees gemotiveerd en zet je voor 100% in om je rijbewijs te halen. In mijn vrije tijd doe ik aan surfen als dat kan. Graag tot ziens bij ANWB rijopleiding Heerenveen-Sneek.