Spoedcursus: je rijbewijs in 10 dagen

Je rijbewijs in 10 dagen

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Kies dan voor onze rijbewijs spoedcursus. Een spoedcursus is kwalitatief net zo goed als de ‘gewone’ manier van rijlessen, alleen sneller en intensiever.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

De start van je spoedcursus: proefles

Je begint bij een ANWB Rijschool altijd met een proefles, onafhankelijk wat voor soort pakket je kiest. Op basis van deze proefles maken we een planning voor je spoedcursus rijbewijs. Wil je op korte termijn een spoedcursus volgen? De wachttijden van het CBR zijn dan wel iets om rekening mee te houden. Gemiddeld staat hiervoor een wachttijd van 3 tot 7 weken, met een piek in de zomermaanden.

Hoe zien mijn dagen eruit met een spoedcursus?

Tijdens een spoedcursus volg je meerdere rijlessen op één dag. Gemiddeld zit je daarom ongeveer 4 uur per dag in de auto, afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. De combinatie van de intensieve rijlessen en de unieke ANWB lesmethode zorgt ervoor dat je rijbewijs halen in slechts 10 dagen mogelijk is.

Wat kost een rijbewijs spoedcursus in Harderwijk?

De kosten van de rijbewijs spoedcursus zijn afhankelijk van het aantal benodigde rijlessen. Deze inschatting maken we tijdens de proefles. In ons handige prijzenoverzicht staan de tarieven per onderdeel, zodat je alvast een indicatie hebt van de kosten.

 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan