Volg een spoedcursus in Haarlem

Haal in 10 dagen je rijbewijs bij de ANWB

Wil jij supersnel je rijbewijs halen? Dan is onze tiendaagse cursus echt iets voor jou. Dit is natuurlijk ideaal als je op korte termijn je rijbewijs nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan die je binnenkort krijgt of als je over 2 maanden op vakantie gaat naar het buitenland en je wilt daar een auto huren. Of je wilt er gewoonweg niet te lang over doen om je rijbewijs te halen. Een spoedcursus voor het rijbewijs in Haarlem volg je daarom bij de ANWB.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Een spoedcursus online inplannen

Een snelcursus voor het rijbewijs kun je gemakkelijk en snel inplannen via onze website. Doe nu een intake zodat je binnenkort ook daadwerkelijk van start kunt gaan. Het inplannen van het rijexamen kan soms iets langer duren. Dat heeft te maken met een wachttijd bij het CBR. Wil je in de zomerperiode je rijbewijs halen? Zorg er dan voor dat je je uiterlijk in april inschrijft in verband met de drukte.

Versneld je rijbewijs halen: de praktijk

Nadat de rijcoach het aantal benodigde rijlessen heeft vastgesteld, kun je de lesauto instappen. Je zit maximaal 3 tot 4 uur per dag in de lesauto, want je moet je natuurlijk wel goed kunnen blijven concentreren. Onze rijcoach helpt je om doelen te behalen en evalueert elke rijles met jou.

De tiendaagse snelcursus voor het rijbewijs: de kosten

De kosten voor de rijbewijs spoedcursus worden duidelijk na het volgen van een proefles. De losse lesprijzen zijn op de prijzenpagina alvast overzichtelijk terug te vinden.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan