De rijinstructeurs in Haarlem

Maak kennis met onze rijchoaches!

Op deze pagina kun je kennis maken met je toekomstige rijcoach in Haarlem! Hier stellen alle rijcoaches zich aan je voor en wij kijken tijdens de proefles welke instructeur het beste bij je past. Onze instructeurs worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8 dus je kunt sowieso rekenen op rijlessen van uitstekende kwaliteit!

Dick Lemstra

Ik ben Dick Lemstra, ik ben 48 jaar oud. Het leuke aan lesgeven vind ik de interactie met de leerling en het iemand iets aan mogen leren. Daarnaast geniet ik ook erg van de blijdschap wanneer iemand geslaagd is. Ik lijk op het eerste oog streng maar als je me leert kennen zal je zien dat dit meevalt. Naast lesgeven hou ik ook van fotografie, Formule 1 en alles wat met auto’s en snelheid te maken heeft.

Jasper Uyl

Ik ben een rustige rijcoach, geduldig en erg duidelijk. Als instructeur vind ik het belangrijk om je aan te passen aan de leerling, daarnaast vind ik gezelligheid en humor ook erg belangrijk in de auto! In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met muziek, voetbal, skimboarden, honden en gamen. 

Robert Zwier

Ik werk sinds 2011 bij ANWB-rijopleiding Haarlem. Ik ben een relaxte rijcoach met humor, tijdens de lessen geef ik duidelijke demo's en uitleg om op een prettige manier samen met jou naar het examen toe te werken.In mijn vrije tijd bezoek ik graag kermissen en attractie parken in binnen en buitenland. Ook mag ik in de winter graag de ski's onderbinden. Mijn motto in het verkeer: "verwacht het onverwachte, het verkeer is soms net een tekenfilm"