De rijinstructeurs in Haarlem

Maak kennis!

Op deze pagina kun je kennis maken met je toekomstige rijinstructeur in Haarlem! Hier stellen alle rijinstructeurs zich aan je voor en wij kijken tijdens de proefles welke instructeur het beste bij je past. Onze instructeurs worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8 dus je kunt sowieso rekenen op rijlessen van uitstekende kwaliteit!

Dick Lemstra

Ik ben Dick Lemstra, ik ben 48 jaar oud. Het leuke aan lesgeven vind ik de interactie met de leerling en het iemand iets aan mogen leren. Daarnaast geniet ik ook erg van de blijdschap wanneer iemand geslaagd is. Ik lijk op het eerste oog streng maar als je me leert kennen zal je zien dat dit meevalt. Naast lesgeven hou ik ook van fotografie, Formule 1 en alles wat met auto’s en snelheid te maken heeft.

Wouter Berk

Ik ben Wouter Berk, 37 jaar oud. De L op het dak staat bij mij voor lesgeven op een leuke manier. Het leuke aan lesgeven vind ik de interactie met de leerlingen. Vanaf het begin tot het moment van uitzwaaien als beginnend bestuurder. In de auto ben ik relaxed en doelgericht. Naast lesgeven vind ik het leuk om met mijn gezin samen te zijn, te snowboarden en ik hou van oldtimers. 

Jasper Uyl

Ik ben een rustige instructeur, geduldig en erg duidelijk. Als instructeur vind ik het belangrijk om je aan te passen aan de leerling, daarnaast vind ik gezelligheid en humor ook erg belangrijk in de auto! In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met muziek, voetbal, skimboarden, honden en gamen. 

Willem van Heerwaarde

Het leuke aan lesgeven vind ik dat je iemand iets leert, waar ze hun leven lang plezier van hebben. Daarnaast vind ik ook de interactie met verschillende leerlingen leuk. In de auto ben ik erg duidelijk en concreet, ik geef feedback op punten die leerlingen nog moeten ontwikkelen maar ook op de punten die ze goed doen. Mijn hobby’s zijn catamaran zeilen, fietsen en voetbal. 

Robert Zwier

Ik werk sinds 2011 bij ANWB-rijopleiding Haarlem. Ik ben een relaxte instructeur met humor, tijdens de lessen geef ik duidelijke demo's en uitleg om op een prettige manier samen met jou naar het examen toe te werken.In mijn vrije tijd bezoek ik graag kermissen en attractie parken in binnen en buitenland. Ook mag ik in de winter graag de ski's onderbinden. Mijn motto in het verkeer: "verwacht het onverwachte, het verkeer is soms net een tekenfilm"