Je rijbewijs in 10 dagen in de omgeving van Groningen?

Kies voor een spoedcursus voor je rijbewijs bij de ANWB

Een snelcursus voor je rijbewijs is ideaal als je snel en effectief je rijbewijs wilt halen. Uiteraard doet een snelcursus voor je rijbewijs niets af aan de kwaliteit. Bij de ANWB profiteer je namelijk altijd van een compleet lesplan. Hierin is alles te vinden dat je nodig hebt om snel en effectief je rijbewijs te kunnen halen. Kies daarom voor een spoedcursus van de ANWB.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe werkt een spoedcursus?

Je start altijd met een proefles, deze maakt namelijk altijd deel uit van de lesmethode van de ANWB. De rijcoach bepaalt dan hoeveel lessen je nodig hebt en welke rijcoach goed bij jou past. Vervolgens kan er een planning worden gemaakt. De wachttijd bij het CBR ligt meestal tussen de 3 en 7 weken, dus houd daar rekening mee. En als je in de zomerperiode de spoedcursus wilt doen, dan is het raadzaam om je uiterlijk april aan te melden in verband met de drukte.

Hoe ziet deze cursus eruit?

Tijdens de rijbewijs spoedcursus rijd je maximaal drie tot vier uur in de lesauto. Je krijgt meerdere lessen per dag. Het is slim om je lessen zoveel mogelijk overdag te plannen, er is dan veel verkeer aanwezig, waardoor er ook meer oefenmomenten zijn. Er worden altijd heldere doelen opgesteld en er zijn voldoende evaluatiemomenten ingebouwd om je perfect voor te bereiden op het examen.

Hoeveel kost de tiendaagse snelcursus?

Wat kost het nu om versneld je rijbewijs halen? Hoeveel dat ongeveer is, kunnen wij je pas na de proefles vertellen. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid lessen die er nodig zijn. Om een indicatie te krijgen, kun je in het prijzenoverzicht de kosten per onderdeel bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan