De rijinstructeurs in Groningen

Voor iedereen een geschikte rijcoach

Bij de ANWB Autorijschool in Groningen ben je altijd verzekerd van een ervaren rijcoach. Wij kijken op basis van de proefles welke rijcoach het beste bij je past, maar je mag natuurlijk ook zelf je voorkeur aangeven. Ons team bestaat uit internationale rijinstructeurs die Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Arabisch spreken, maar ook voor slechthorenden hebben wij een ervaren rijinstructeur beschikbaar. Op deze pagina stellen ze zich allemaal aan je voor.

Arend Timmer

Sinds 1974 ben ik in dienst als rijcoach. Met heel veel plezier geef ik rijles in de stad Groningen. Wat voor mij het rijles geven zo leuk maakt is de veelzijdigheid van de leerling. Elke dag is weer anders. Bij mij staan professionaliteit en gezelligheid in de lesauto voorop. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met muziek maken.

Peter Couwenberg

Sinds 1989 ben ik werkzaak als rijcoach. Iedere nieuwe leerling is weer een nieuwe uitdaging. Ik geef rijles ik de plaatsen Groningen en Assen, zowel voor de auto als voor de B+E aanhanger. Ook begeleid ik mensen met een rijbewijs die niet meer durven te rijden. Bij mij staan motivatie en plezier voorop om het autorijden te leren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tuinieren, computeren en houd ik er van een weekendje weg  te gaan.