Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Gouda

In 10 dagen je rijbewijs halen

Bij de ANWB Rijschool in Gouda heb je de mogelijkheid om in 10 dagen je rijbewijs te halen, ofwel een spoedcursus voor je rijbewijs. Ook al is het een snelcursus, je kunt altijd rekenen op een compleet lesplan voor een optimale voorbereiding op je examen. Dit lesplan zorgt ervoor dat je snel en effectief je rijbewijs kunt halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe werkt het?

Voordat je versneld je rijbewijs kunt halen, kijken we tijdens een proefles naar jouw rijvaardigheid. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoeveel lessen jij nodig hebt en of de tiendaagse cursus wel bij jou past. Na het volgen van deze proefles kunnen we direct je lessen plannen als je 16,5 jaar of ouder bent. Houd wel rekening met een wachttijd bij het CBR voor het plannen van je examen.

Wanneer je in de zomerperiode de spoedcursus wilt volgen, kun je je het beste uiterlijk in april aanmelden in verband met de drukte.

Hoe ziet de spoedcursus eruit?

Tijdens het volgen van de tiendaagse spoedcursus ga je maximaal drie tot vier uur per dag in de lesauto rijden. Een langere lesperiode is niet effectief in verband met je concentratievermogen en de hoeveelheid informatie die je kunt verwerken op een dag. We plannen de lessen het liefst overdag in, omdat het dan drukker op de weg is en er dus meer leermomenten zijn.

Hoeveel kost het?

Uiteraard wil jij graag weten hoeveel je kwijt bent aan de snelcursus voor je rijbewijs. Hierover heb je meer duidelijkheid na de proefles. Op onze prijzenpagina kun je alvast de prijzen per les bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan