De rijinstructeurs in Gouda

Maak kennis met onze rijcoaches

Op deze pagina kun je kennismaken met de rijcoaches bij de ANWB Rijschool in Gouda. We kijken tijdens de proefles altijd welke rijcoach binnen ons team in Gouda het beste bij je past, want dat vinden we belangrijk. Als je op zoek bent naar een instructeur die Engels of Arabisch spreekt, dan kun je ook bij ons terecht. Als je al een voorkeur hebt voor een bepaalde rijinstructeur, dan kun je dat natuurlijk altijd aangeven.

Vidjay Bhagole

Ik ben getrouwd met Sandra en samen hebben we 2 schattige kinderen Djina en Djivin.  Sinds 2005 ben ik werkzaam voor ANWB Rijopleiding te Rijswijk. Voorheen heb ik gewerkt als arbeidsintegratie consulent. Ik geniet van mijn werk, het is mijn hobby, zelfs mijn passie om je rijlessen te verzorgen. Naast normale rijlessen werk ik ook graag met mensen die faalangst hebben of mensen die de auto niet meer durven te rijden.

 Je zult merken dat 2 à 3 rijlesuren snel voorbij gaan, want in de auto is het gezellig en ontspannen. Enthousiasme is de verkorte weg naar succes. Zo werk ik en zo denk ik er over en elk jaar is het streven om dit weer te bereiken. 

Roger Pagie

Ik werk al bijna vier jaar met veel plezier bij de ANWB Rijopleiding. Mijn doelstelling is om leerlingen op een goede en snelle manier naar het examen te begeleiden. Hierbij gaat het niet alleen om snel het rijbewijs te halen, maar vooral om de leerling op een veilige en verantwoorde manier te laten autorijden.

In de auto is natuurlijk ruimte voor een gezellig praatje, maar soms ben ik ook streng. Hiermee wil ik het beste uit een leerling halen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en stap ik vaak op de fiets om te spinnen of te wielrennen.

Jan Verhaagen

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij ANWB Rijopleiding de Kleijnen in Rijswijk en Den Haag. Voor die tijd heb ik echt van alles gedaan en veel van de wereld gezien. Dat maakt dat ik veel mensenkennis heb en me goed kan inleven in de belevingswereld van anderen. Ik gebruik graag techniek om mijn leven prettiger te maken en de mooie wereld om ons heen te verkennen.

Ook lezen over wat anderen meegemaakt hebben vind ik leuk. Maar nog veel beter kun je zelf in de auto (of op de motor) stappen en je eigen ervaringen opdoen. En dan vervolgens die ervaringen delen met de wereld om je heen. Dat wil ik uitdragen en wat kan ik beter doen dan die eerste stap: je rijbewijs behalen wat makkelijker voor je maken. Ik zie je graag binnenkort!

Dew Charan

Ik ben al 26 jaar rijcoach in regio Rijswijk en Leiden en ik vind het nog steeds heel erg leuk. Op het moment geef ik rijles in een Volkswagen Polo, wat een fijne auto is om les in te geven en te hebben.

Mijn hobby's zijn autorijden en biljarten.