Volg een spoedcursus in Gorinchem

Spoedcursus: versneld je rijbewijs halen

Niet iedereen heeft zin om lange tijd rijlessen te volgen voor het behalen van het rijbewijs. Bij de ANWB Rijschool in Gorinchem kun je op een snelle manier je rijbewijs halen dankzij de tiendaagse cursus. Hier krijg je alles aangereikt dat je nodig hebt om daadwerkelijk te kunnen slagen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe werkt een spoedcursus?

Elke rijbewijs spoedcursus gaat van start met een proefles. Tijdens deze les wordt er een inschatting gemaakt van het aantal rijlessen dat nodig is om snel het rijbewijs te halen. Bovendien kijken wij samen met jou met welke rijinstructeur jij prettig zou kunnen samenwerken. De planning maakt het plaatje compleet! Houd voor het examen wel rekening met een wachttijd bij het CBR en als je in de zomer de spoedcursus wilt volgen, kun je je het beste uiterlijk april al aanmelden.

De inhoud van de snelcursus voor het rijbewijs

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een spoedcursus autorijden in Gorinchem, les je verschillende uren per dag in de les auto. Zowel de gestelde doelen als de positieve feedback die je krijgt, zijn de perfecte voorbereiding voor het komende rijexamen!

De kosten van de snelcursus voor het rijbewijs

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent welke kosten je voor deze cursus kwijt bent, maar dit wordt pas echt helder na de desbetreffende proefles. Wij kunnen je al wel verder helpen aan de prijzen per les. Deze zijn terug te vinden in het prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan