De rijinstructeurs in Gorinchem

Kies jouw rijinstructeur

Of je nu op zoek bent naar een instructeur die Nederlands, Engels of Duits spreekt, bij onze rijschool in Gorinchem is het allemaal mogelijk. Op deze pagina stellen we onze rijinstructeurs alvast aan je voor. Je kunt aangeven welke rijinstructeur je voorkeur heeft, maar we kijken ook tijdens de proefles welke instructeur het beste bij je past op basis van een persoonlijk lesplan.

Vincent Littooij

Ik ben diverse jaren rijinstructeur en doe dit met heel veel plezier. Autorijden is voor mij geen werk maar een hobby. Mede daardoor ben ik rijinstructeur geworden. Ik ben altijd vrolijk en opgeruimd, maar mijn doel zal altijd zijn jou in één keer klaar te stomen voor het praktijkexamen. Tot ziens in de lesauto!

Léjanne van den Beukel

Ik ben op dit moment 3 jaar rijinstructrice. Ik houd van autorijden en ik vind het daarom onwijs leuk om het andere mensen te leren. Ik heb altijd de wens gehad om met mensen te werken. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en ik hoop dit nog heel veel jaren te mogen doen. Ik zie je graag naast mij in de lesauto!