Haal binnen 10 dagen je rijbewijs

Volg een spoedcursus voor je rijbewijs

Wil je op een snelle en effectieve wijze je rijbewijs halen in de omgeving Naarden en Bussum? Dit kan met een snelcursus voor je rijbewijs die je kunt volgen bij de ANWB Rijschool Gooi & Vechtstreek. De ideale manier om versneld je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Er wordt gestart met een proefles

Er wordt altijd eerst gestart met een proefles voordat de rijbewijs spoedcursus begint. Tijdens deze les wordt er gekeken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Ook wordt er gekeken welke rijinstructeur het beste bij jou past voor het volgen van deze spoedcursus. Na het volgen van deze les wordt er een planning gemaakt. Je krijgt wel te maken met een wachttijd bij het CBR. Meestal ligt deze tussen de 3 en 7 weken. Zeker tijdens de zomerperiode kan het extra druk zijn, dus zorg er voor deze periode voor dat je je voor april aanmeldt.

Hoe ziet een lesdag eruit?

Tijdens een lesdag van de spoedcursus rijd je verschillende uren per dag in de auto. Uiteraard wordt rekening gehouden met je concentratievermogen en de hoeveelheid lesstof die je tot je kunt nemen. Zo wordt je binnen 10 dagen helemaal klaargemaakt voor je allereerste rijexamen!

Hoeveel kost een 10-daagse snelcursus voor je rijbewijs?

De proefles is medebepalend voor de kosten voor deze snelcursus bij de ANWB. Je weet dan namelijk hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om snel je rijbewijs te kunnen halen. Bovendien wordt het herexamen door ons betaald als jij de eerste keer niet slaagt na het door ons geadviseerde aantal lessen. Bekijk alle tarieven op onze prijzenpagina

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan