Rijinstructeurs Gooi & Vechtstreek

Jouw ANWB rijcoach

Op deze pagina stellen de rijcoaches in de regio Naarden en Bussum zich aan je voor, zodat je ze alvast kunt zien en leren kennen. Je kunt ook je voorkeur aangeven voor een bepaalde rijcoach, maar wij kijken tijdens de proefles ook welke rijcoach het beste bij je past. Onze rijinstructeurs worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6, dus je kunt sowieso rekenen op lessen van uitstekende kwaliteit!

Goran Tomić

Iedere leerling is uniek en dat maakt het lesgeven zo uitdagend. Belangrijk is dat het overdragen van mijn kennis aan de leerstijl van de leerling wordt aangepast. Ik ben al 15 jaar rijcoach en gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen met faalangst.

Ik geef zowel les in de automaat als in de schakelauto. Ik ben een geduldige, rustige en motiverende rijcoach die in mijn vrije tijd graag leest en fietst.

Zdravko Miokovic

Mijn naam is Zdravko Miokovic, geboren in 1968 in ex-Joegoslavië. Sinds 2004 ben ik als rijcoach werkzaam. Als rijcoach werk je met verschillende mensen en dit maakt mijn werk extra leuk. Typerend voor mij als instructeur is dat ik heel veel geduld heb voor mijn leerlingen. 

Ik geef zowel les in de automaat als in een schakelauto. Het doel is niet alleen om mijn leerlingen te laten slagen voor het rijbewijs, maar vooral dat ze een veilige bestuurder op de weg worden.  

Rob Bakker

Ik ben Rob en geef al 30 jaar rijles met nog net zoveel plezier als de eerste dag dat ik begon. Ik ben zeer betrokken bij al mijn leerlingen en probeer er altijd met mijn leerling alles uit halen, zodat deze een topchauffeur wordt.

Een topchauffeur die straks zelfstandig veilig zijn of haar eigen weg vindt.

Willemien Sloot

Met ruim 20 jaar ervaring geef ik nog steeds met veel enthousiasme rijles. Iedere leerling is anders. De uitdaging is om de rijopleiding aan te passen aan het tempo van de leerling. 

Ik ben een vriendelijke en geduldige instructrice die gespecialiseerd is in het lesgeven aan leerlingen met faalangst.