Volg een spoedcursus in Goes

Een snelcursus voor je rijbewijs

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen is natuurlijk de droom van iedereen die plannen heeft om autorijles te nemen. Bij de ANWB Rijschool is dit mogelijk en je kunt je zelfs direct aanmelden voor de rijbewijs spoedcursus in Goes. Voor de kwaliteit hoef je het niet te laten, want deze is uitstekend, net zoals alle andere lessen. Wij hebben alles in huis om snel en op een goede manier het rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning

Kwaliteit en gemak staan bij de ANWB centraal, daarom begin je met een proefles. Na deze les weet je direct waar je aan toe bent. Er wordt een geschikte rijcoach aan jou gekoppeld, er wordt een inschatting gemaakt van de hoeveelheid lessen en uiteraard ontbreekt de planning niet. Houd wel rekening met een wachttijd van ongeveer 3 tot 7 weken bij het CBR voor het plannen van je rijexamen.

Hoe ziet een spoedcursus eruit?

Maximaal 3 tot 4 uur per dag zit je in onze les auto tijdens een spoedcursus. De lessen volg je zoveel mogelijk overdag, zodat je optimaal kunt oefenen. Uiteraard proberen wij dat zoveel mogelijk met jou af te stemmen. De duidelijke lesdoelen van een snelcursus voor je rijbewijs van de ANWB helpen je om onze tiendaagse rijopleiding succesvol af te ronden tijdens het examen!

Hoe duur is het?

Onze proefles autorijden geeft jou een duidelijke indicatie van de kosten om versneld het rijbewijs te halen. Deze les geeft jou namelijk duidelijkheid over de hoeveelheid lessen. De prijzen per onderdeel kun je op de prijzenpagina wel alvast bekijken en meenemen in je keuze. Juist daarom volg je een spoedcursus voor je rijbewijs in Goes.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan