De rijinstructeurs in Goes

Jouw persoonlijke instructeur

Bij onze rijschool in Goes werken diverse rijinstructeurs, waarmee je op deze pagina alvast kunt kennis maken. Je kunt bij ons terecht voor een rijinstructeur die Nederlands, Engels of Turks spreekt. De instructeurs worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8 dus je kunt altijd rekenen op kwalitatieve lessen. Bekijk ook de beoordelingen van onze rijschool door de leerlingen om een goede indruk te krijgen van onze rijschool.

Dave van Haaften

Ik geef al meer dan 28 jaar rijinstructie. De instructie geef ik door het hele land en op alle voertuig typen van groot naar klein van langzaam naar wat sneller. Ben al jaren kerndocent bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging en geef daar alle voortgezette rijopleidingen op de motorfiets. Daarnaast bezoek ik rijscholen als afstemmingsbegeleider om samen naar een gewaarborgde kwaliteit te gaan voor de leerlingen. Ben als docent werkzaam geweest bij de politie academie en geef nog steeds opleidingen voor de Marechaussee.

Ik ben trots dat ik mijn kennis en ervaring in de ANWB Rijopleiding in Bergen op Zoom en Roosendaal kan steken omdat wij een gezamenlijk doel nastreven, namelijk kwalitatief de beste rijschool te zijn met de hoogste klantvriendelijkheid. Ik hoop je van harte te mogen begroeten binnen onze rijschool en te bewijzen dat er nog zo’n rijschool bestaat in deze hectische tijd.

Durmus Yildiz

Ik ben 32 jaar oud en rijinstructeur sinds september 2006. Naast mijn opleiding tot rijinstructeur heb ik extra kennis opgedaan tijdens de bijscholingscursus “Rijopleiding in stappen”. Deze manier van lesgeven geeft een duidelijk overzicht op wat er van een leerling verwacht wordt.

Het werkt effectief in mijn lessen om de leerling te motiveren naar de volgende stappen in de rijopleiding. Ik leer ze aan de hand van afwisselende oefeningen hoe ze vertrouwd kunnen raken met de auto en zorg dat ze goed voorbereid zijn op hun examen.