Volg een spoedcursus in Epe

Haal snel je rijbewijs in Epe

Wil je niet heel lang bezig zijn met het halen van je rijbewijs of heb je op korte termijn je rijbewijs nodig? Dan is een spoedcursus voor je rijbewijs in Epe vast iets voor jou. Deze snelcursus voor je rijbewijs helpt je in 10 dagen aan dit belangrijke papiertje. Uiteraard leer je tijdens de rijopleiding alle belangrijke informatie die hiervoor nodig is. Wij bieden namelijk een compleet lespakket.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning van deze spoedcursus

Zoals je wellicht weet, begint deze snelcursus altijd met een proefles autorijden. Deze maakt standaard deel uit van onze rijopleiding. Onze rijinstructeur maakt tijdens deze les een schatting hoeveel lessen er nodig zijn en binnen hoeveel tijd je kunt afrijden voor het rijexamen. Houd wel rekening met een wachttijd voor het aanvragen van het rijexamen bij het CBR tussen de 3 en 7 weken. Wil je graag in de zomer de spoedcursus volgen, dan raden we je aan om je uiterlijk april aan te melden.

Hoe ziet de spoedcursus er inhoudelijk uit?

Aangezien alles veel sneller gaat dan bij de reguliere rijopleiding, zit je per les ook langer in de lesauto. Gemiddeld zo'n 3 tot 4 uur per dag. Dit doe je zoveel mogelijk overdag. Er zijn dan flink wat oefenmomenten om je zo voor te bereiden op je examen. Elke les wordt geëvalueerd en er wordt verder veel gewerkt met handige lesdoelen.

Wat kost een snelcursus voor je rijbewijs?

Natuurlijk ben je benieuwd wat snel je rijbewijs halen met een rijbewijs spoedcursus gaat kosten. Na de proefles weet je hoeveel rijlessen je ongeveer nodig gaat hebben om versneld je rijbewijs te halen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan