Spoedcursus rijbewijs in Emmen

Snel je rijbewijs halen - in slechts 10 dagen!

Zoek jij een spoedcursus voor je rijbewijs in Emmen? Bij ANWB helpen we je graag. In slechts 10 dagen leer je autorijden en word je klaargestoomd voor het rijexamen. Door jarenlange ervaring weten we bij ANWB precies hoe jij zo snel mogelijk de juiste skills onder de knie krijgt en ervaring opdoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina lees je meer over de rijbewijs spoedcursus.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Zo ziet een spoedcursus eruit

Je rijbewijs B spoedcursus start met een proefles. Iedere leerling is anders en tijdens de proefles beoordeelt de rijcoach hoeveel lessen je nodig hebt. Je krijgt dan een persoonlijk lesadvies op maat. Daarna plannen we de lessen in. Het is belangrijk dat je overdag tijd hebt om te lessen, want in de avonduren is het rustig op de weg. Je moet ook de drukke momenten meemaken. 

Begin je met de spoedcursus, dan rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. We werken niet met langere lesdagen, omdat je door je concentratievermogen niet zoveel stof kunt opnemen. In 3 tot 4 uur leer je de juiste hoeveelheid, waardoor dat rijbewijs al snel dichterbij komt!

Snel je rijbewijs halen in de zomer

Wil je tijdens de zomervakantie snel je rijbewijs halen? Je bent niet de enige! In de zomerperiode hebben veel mensen tijd om te lessen, waardoor onze planning erg druk is. Ga jij voor een spoedcursus in de zomer, meld je dan uiterlijk in april bij ons aan. 

Wat kost een rijbewijs spoedcursus?

De kosten van een snelcursus rijbewijs halen zijn afhankelijk van hoeveel lessen je nodig hebt. Dit is per persoon verschillend. Tijdens je allereerste rijles (de proefles) maakt je rijinstructeur een persoonlijk lesplan en weet je precies wat de kosten daarvan zijn. Heb je alle geadviseerde lessen gevolgd, maar slaag je de eerste keer niet meteen? Dan betalen wij je herexamen! Je bespaart daarmee € 255! 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan