Ontmoet onze rijinstructeurs in Emmen

Jouw persoonlijke rijcoach

Maak kennis met onze rijcoaches in Emmen. Ze hebben stuk voor stuk veel ervaring, enthousiasme en passie voor hun vak. Ze kijken altijd naar jouw persoonlijkheid en wensen, zodat jij de kortste weg aflegt naar rijbewijs B. Benieuwd wie jou op weg gaat helpen naar jouw rijbewijs? Op deze pagina leer je onze rij rijcoaches in Emmen alvast wat beter kennen.

De ANWB rijinstructeurs in Emmen

Piet Gons

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de rijopleidingen-branche. Mijn doel is om echt contact te maken met de leerling, zodat de leerling op prettige wijze zo snel mogelijk progressie boekt en natuurlijk in één keer slaagt.

Elisabeth Engberts

Al jaren lang geef ik met heel veel plezier rijles, Ik vind het belangrijk om leerlingen op hun gemak te stellen. Stapsgewijs doorlopen we alle rijlessen en de leerling bepaalt hierin zelf het tempo. Mijn tip aan iedereen die het rijbewijs wil halen, is dat je er echt voor moet gaan en veiligheid staat voorop.

Jan Petter

Reeds vele jaren ben ik werkzaam als rijcoach. Met heel veel plezier geef ik rijlessen in de regio Hoogeveen en Emmen. Wat voor mij rijles geven zo leuk maakt is de veelzijdigheid van het vak, elke dag is weer anders. Bij mij staat professionaliteit hoog in het vaandel.