Spoedcursus rijbewijs in Eindhoven

Je rijbewijs in 10 dagen – met examengarantie!

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dat kan met een snelcursus voor je rijbewijs bij de ANWB Rijschool in Eindhoven. Wij leggen je uit wat zo'n spoedcursus inhoudt en wat de kosten zijn om versneld je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De inhoud van de spoedcursus

Iedere leerling is anders en daarom start de snelcursus voor je rijbewijs altijd met een proefles. Na de proefles krijg jij een persoonlijk lesadvies voor de rijninstructeur die het beste bij je past en het aantal rijlessen. Daarna wordt er een planning gemaakt voor de snelcursus op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 3 tot 7 weken. De wachttijden zijn afhankelijk van het CBR.

Tijdens de spoedcursus rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief in verband met je concentratie en de hoeveelheid stof die je per dag kunt opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er dan veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zijn.

Let op: wil je in de zomerperiode de spoedcursus volgen? Dan adviseren we om je uiterlijk april aan te melden in verband met de drukte.

Snel je rijbewijs halen - wat kost het?

Je kunt alvast de prijzen bij de ANWB Rijschool in Eindhoven bekijken, maar na de proefles weet je pas exact wat jouw rijbewijs spoedcursus gaat kosten. Wij brengen zeer zorgvuldig advies uit. En als je de eerste keer niet slaagt, betalen wij je herexamen dankzij onze Examengarantie.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan