De rijinstructeurs in Eindhoven

Jouw persoonlijke ANWB rijinstructeur

De rijcoaches van ANWB Rijschool Eindhoven zijn goed opgeleid. Ze worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9! Bekijk de rapportcijfers en reviews op tevreden.nl om een volledige indruk te krijgen van hun prestaties. Van welke rijcoach je ook les krijgt, ze zijn er voor jou! Tijdens de rijlessen draait het om jouw leerstijl, jouw lesplan, jouw kortste weg naar je rijbewijs B. Op basis van de proefles krijg je een persoonlijk lesplan. En de instructeur die echt bij jou past!

Jos Vermeulen

Ik geef 6 jaar rijles waarvan 5 jaar bij de ANWB Rijopleiding Eindhoven. Ik ben woonachtig in Eindhoven heb 2 kinderen. Het rijles geven brengt mij veel plezier omdat het niet voor te stellen is hoe afwisselend dit vak kan zijn door de steeds wisselende leerlingen met allerlei verschillende achtergronden en culturen.
Zeker nu wordt het steeds interessanter omdat de leeftijd verlaagd is om rijles te nemen naar 16 ½ jaar.

Roger van Zadelhoff

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij de ANWB Rijopleiding Eindhoven. Ik doe dit met veel plezier en hou ervan om met jonge mensen te werken. Het is steeds weer een uitdaging om met een leerling tot een slagingsresultaat te komen.

Mijn hobby’s zijn motorrijden, mijn honden en klussen. Ik woon samen met mijn vriendin en wij zijn in de blijde verwachting van ons eerste kindje dat dit jaar geboren gaat worden.