Volg een spoedcursus in Eibergen

Versneld je rijbewijs halen

Heb je geen zin om een half jaar te wachten voor het halen van je rijbewijs of heb je op korte termijn een rijbewijs nodig om naar je werk toe te rijden? Kies dan voor de snelcursus van de ANWB Rijschool in Eibergen. Deze tiendaagse cursus doet niets onder voor de reguliere lesmethode. Je leert alles wat nodig is om veilig de weg op te kunnen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning van de snelcursus voor je rijbewijs

Uiteraard is het prettig om te weten hoe dit in zijn werk gaat. Je start altijd met een proefles. Tijdens deze les wordt een schatting gemaakt door de rijcoach hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn en hoeveel je dat gaat kosten. Vergeet bij de planning niet om rekening te houden met een wachttijd voor het aanvragen van je examen bij het CBR. Deze ligt meestal tussen de 3 tot 7 weken. Wil je in de zomer de spoedcursus volgen? Dan raden we je aan je uiterlijk april aan te melden i.v.m. de drukte.

Hoe ziet een spoedcursus voor je rijbewijs in Eibergen eruit?

Tijdens de cursus om snel je rijbewijs te halen, zit je meerdere lesuren per dag in de auto. Dit loopt op tot maximaal vier uur per dag. Tijdens de rijbewijs spoedcursus zit je zoveel mogelijk overdag in de auto. Dit is namelijk de beste manier om te oefenen voor je rijbewijs. Deze snelcursus voor je rijbewijs bereidt je uitstekend voor op je komende rijexamen.

Hoeveel kost deze spoedcursus?

De kosten van deze spoedcursus worden exact duidelijk na het volgen van een proefles bij de ANWB in Eibergen. De kosten voor deze cursus zijn namelijk afhankelijk van de hoeveelheid lessen die er nodig zijn. De prijzen per les zijn gemakkelijk terug te vinden in ons duidelijke prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan