De rijinstructeurs in Eibergen

Ze stellen zich voor!

Wil je weten van welke rijcoach je les gaat krijgen in Eibergen? Op deze pagina stellen alle rijcoaches zich aan je voor, zodat je alvast kennis kunt maken. Uiteraard kun je ook je voorkeur aangeven, dan gaan we kijken of er nog een plekje beschikbaar is. Tijdens de proefles kijken we ook welke rijcoach het beste bij je leerstijl en je persoonlijkheid past. Zo heb je jouw eigen, persoonlijke rijcoach!

Patrick Hartemink

Ik ben sinds 1990 werkzaam binnen de Hartemink Groep, waarvan de laatste jaren minder actief in de instructie zelf. Het eerste decennia heb ik actief autorijlessen verzorgd en daarnaast motorrijlessen. Daar waar nodig spring ik nu voor alle lescategorieën bij, van bromfiets- tot touringcarrijles. De laatste jaren verzorg ik alleen nog maar motorinstructie. Motorrijden is een hobby wat er toe leidt dat ik deze rijlessen met een extra dosis motorplezier verzorg. De meeste tijd ben ik op kantoor te vinden waar we samen met een team collega’s alle administratie afhandelen. Dit is van planning tot verkoop, in de avonduren verzorg ik theorie educatie voor alle lescategorieën.

De tijd die over is wordt gevuld met het in goede banen leiden van ons touringcarbedrijf, koeriersdienst en transportbedrijf. Naast de bovenstaande werkzaamheden heb ik zitting in diverse commissies die allemaal te maken hebben innovatie. Innovatie in de mobiliteit is echt mijn ding, zonder die innovatie staat alles stil! In de rijschoolbranche kun je dan denken aan rijvaardigheidscentra en toepassing van virtual reality.

Wouter Roerdink

Sinds 1978 ben ik als rijinstructeur in dienst van Verkeersschool Hartemink in Eibergen. In de beginjaren heb ik lesgegeven aan mensen van alle leeftijden. Dit gaf zeer veel afwisseling in de manier van lesgeven.

In de loop der jaren heb ik naast categorie B ook lesgegeven in de categorieën C, D en E.
De Verkeersschool heeft veel ontwikkelingen door gemaakt: de zesdaagse cursussen, theorie opleiding in anderhalve dag, het rijvaardigheidscentrum, de R.I.S. methode, zo maar enkele voorbeelden.
In mijn vrije tijd ben ik graag thuis op onze woonboerderij, waar ik mij bezig houdt met schapen, pony’s en de poezen. Ook het zagen en kloven van het brandhout voor de  houtkachel is een sportieve bezigheid.
Nu, na 42 jaar werk ik nog steeds bij hetzelfde bedrijf. Als de gezondheid mij niet in de steek laat hoop ik tot aan mijn pensioen bij dit bedrijf te mogen werken. Rijles geven doe ik nog altijd, met veel plezier en enthousiasme.