Volg een spoedcursus in Ede-Wageningen

De beste methode om snel je rijbewijs op zak te hebben, is door te kiezen voor de tiendaagse snelcursus van de ANWB. De kwaliteit is net zo goed als het volgen van gewone rijlessen, maar je hebt veel sneller het papiertje op zak. Een spoedcursus voor je rijbewijs in Ede-Wageningen volg je daarom bij de ANWB Rijschool.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning van een snelcursus voor je rijbewijs

De planning voor een spoedcursus wordt opgesteld tijdens de proefles. Hierin wordt jou al snel duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn om examen te kunnen doen. Ook kom je er tijdens deze les achter welke rijinstructeur het beste bij jou past. Bij het inplannen van de lessen is het goed om voor ogen te houden dat er een wachttijd kan zijn bij het CBR, variërend van 3 tot 7 weken. En als je in de zomer je rijlessen wilt volgen, raden we je in verband met de drukte aan om je uiterlijk april al aan te melden.

De spoedcursus in de praktijk

Om snel je rijbewijs te halen, volg je elke dag maximaal vier uur aan rijlessen. Probeer de avond zoveel mogelijk te ontwijken en plan je rijlessen overdag in. Het is dan druk op de weg en dat geeft jou optimale ruimte om te oefenen. Samen met je rijinstructeur stel je doelen op en wordt elke rijles geëvalueerd. Beter kun jij je niet voorbereiden op het examen!

De kosten van een rijbewijs spoedcursus

Op dit moment kunnen wij je niet concreet vertellen wat de kosten zijn voor deze cursus. De kosten per les zijn inzichtelijk via het overzicht op de prijzenpagina, maar pas na de proefles zal duidelijk worden wat de kosten zijn om versneld je rijbewijs te halen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan