De rijinstructeurs in Ede-Wageningen

Beoordeling met een 9,1!

Op deze pagina kun je alvast kennis maken met de rijcoaches bij onze rijschool in Ede-Wageningen. Het is altijd goed om vooraf te zien wie onze rijcoaches zijn, en je mag ook altijd je eigen voorkeur aangeven. Je kunt bij al onze rijcoaches rekenen op goede lessen, ze worden zelfs gemiddeld beoordeeld met een 9,1!

Rolf Moehring

Ik ben 58 jaar en sinds 2,5 jaar rijinstructeur. Rijles geef ik voornamelijk in Arnhem, wat ook mijn woonplaats is. Het plezier in lesgeven zit ‘em vooral in als je ervaart dat leerlingen plezier hebben, vooruitgang boeken en uiteindelijk het rijbewijs halen.

Leerlingen die beginnen met lessen, blijven ook graag bij mij lessen omdat ik altijd eerst van de mens uit ga. Dat zorgt voor een positieve ontspannende sfeer.

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin!

Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.

Taher Mangal

Ik ben geboren in 1986 en ben fulltime werkzaam als rijcoach sinds 2008. Ik hou veel van autorijden en die ervaring wil ik daarom graag overdragen aan de leerlingen.

Tijdens de autorijlessen probeer ik auto rijden zo leuk mogelijk te maken dat je ook kan genieten van de rijlessen. Mijn hobby´s zijn zaalvoetballen, fitnessen en mooie auto´s rijden als het kan.