Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Dordrecht

Snelcursus: in 10 dagen je rijbewijs halen!

Heb je er geen zin om maandenlang rijlessen te volgen voordat je op examen kunt? Kies dan voor de tiendaagse cursus van de ANWB Rijschool in Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat je snel je rijbewijs kunt halen!

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe werkt de snelcursus?

De rijbewijs spoedcursus start met een proefles. Tijdens deze les wordt jouw rijvaardigheid getest en bekeken of de tiendaagse cursus bij je past. Na de proefles krijg je ook een advies voor het aantal lessen wat je nodig hebt voor het examen. Als je 16,5 jaar of ouder bent, kunnen we direct de spoedcursus voor je rijbewijs bij onze vestiging in Dordrecht gaan plannen.

Houd wel rekening met een wachttijd bij het CBR voor het uiteindelijke rijexamen. De zomerperiode is bovendien een drukke periode om versneld het rijbewijs te halen. Meld je uiterlijk in april aan om zeker te zijn van een plekje.

De inhoud van de spoedcursus?

Tijdens het volgen van de tiendaagse spoedcursus, ga je maximaal vier uur per dag in de lesauto rijden. Langer dan vier uur in de auto zitten is niet effectief, aangezien we rekening moeten houden met je concentratievermogen en de hoeveelheid informatie die je kunt verwerken op een dag. We plannen diverse momenten in om je leerdoelen vast te stellen en te evalueren. Het is bovendien het meest ideaal om de lessen zoveel mogelijk overdag te plannen, omdat het dan drukker is op de weg.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wil jij graag weten hoeveel je kwijt bent voor een snelcursus voor je rijbewijs. We kunnen echter pas na de proefles zeggen of je snel je rijbewijs kunt halen. Je kunt de lossen prijzen voor het behalen van het rijbewijs alvast bekijken op onze prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan