De rijinstructeurs in Dordrecht

Even voorstellen

Op deze pagina stellen de rijcoaches van de ANWB Rijschool in Dordrecht zich aan jou voor, zodat je alvast wat meer over ze te weten kunt komen. Onze rijcoaches zijn deskundig, vriendelijk en prestatiegericht en we kijken altijd welke rijcoach het beste bij je past. Er zijn ook instructeurs beschikbaar die Engels of Duits spreken. Bekijk de beoordelingen per rijcoach in Dordrecht om een goede indruk te krijgen van de prestaties.

Gerrit Punt

Het werken als rijcoach doe ik al sinds 2002. Hiervoor was ik vrachtwagen chauffeur dus ik ken de weg als mijn broekzak. Ik ben heel geduldig en stel mijn leerlingen altijd op hun gemak. De leerlingen moeten bij mij een goed gevoel krijgen. Ik geef ook regelmatig rijles in een automaat. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij ANWB Rijopleiding. Het is een fijne plek om te werken. Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen. Zoek je een prettige en rustige instructeur? Dan ben ik jouw keuze.

Illona Wagenmakers

In 2000 solliciteerde ik als administratief medewerker bij ANWB Rijopleiding. Men zag daar in mij echter een perfecte rijcoach, dus naast administratief werkzaam te zijn ben ik intern opgeleid tot rijinstructeur. Ik vind het grandioos dat ik deze kans heb gekregen. Inmiddels ben ik ook moeder geworden, maar mijn werk blijft mijn passie. Ik heb veel geduld, maar weet mijn leerlingen ook wel te pushen tot maximale prestaties. Ik houd mijn slagingspercentage altijd goed in de gaten. Het is voor mij belangrijk, dat mijn leerlingen goed voorbereid op examen gaan en zo een uitstekende kans van slagen hebben.

Jorris van Leeuwen

Voordat ik rijcoach werd, was ik werkzaam in binnen en buitenland als banketbakker. Daarnaast gaf ik tevens gitaarles aan jong en oud. Ik merkte dat ik het één op één lesgeven veel leuker vond om te doen dan taartjes in elkaar knutselen. Toch duurde het een hele tijd voordat de optie om instructeur te worden tot mij doordrong. Ik vind geduld de belangrijkste eigenschap van een instructeur. Iedereen leert op zijn eigen tempo en daar dient rekening mee te worden gehouden. Daarnaast geloof ik erg in iets eerst theoretisch uit te leggen, voordat er in de praktijk wordt geoefend, zodat de leerling al een beetje weet wat er van hem of haar wordt verwacht en wat er aan zit te komen. Daarnaast probeer ik telkens creatieve oplossingen te vinden voor veel voorkomende fouten en ik heb slechts één echte regel in de lesauto: De lessen moeten leuk en gezellig zijn en je moet je rijbewijs halen, in die volgorde!

Thomas van Eck

Tijdens mijn stage bij ANWB rijopleiding voelde ik mij gelijk op mijn plek. Toen ik geslaagd was voor mijn opleiding was het dan ook vanzelfsprekend dat ik graag bij ANWB rijopleiding wilde werken. Een ontspannen sfeer in de auto vind ik erg belangrijk. Ik vind het leuk om samen met mijn leerling naar hetzelfde einddoel te werken. Iedere leerling heeft een andere aanpak nodig en dat maakt mijn werk uitdagend. Ik ben de benjamin van de groep maar ik doe mij niet onder voor de andere rijcoaches.