Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Doetinchem

Haal je rijbewijs in 10 dagen

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom je graag snel je rijbewijs wilt halen. Zo wordt het misschien verplicht vanuit je werkgever en heb je een auto nodig om klanten te bezoeken. Misschien heb je helemaal geen zin om een half jaar rijlessen te volgen. Dan is een snelcursus voor je rijbewijs een slimme optie. Hierin krijg je alles aangeboden om snel je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Het plannen van de spoedcursus in Doetinchem

Een spoedcursus voor je rijbewijs in Doetinchem begint met een proefles. Tijdens deze les wordt er een inschatting gemaakt hoeveel rijlessen er ongeveer nodig zijn. Ook is het prettig om te weten dat wij rekening houden met welke instructeur goed bij jou past. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt en krijg je duidelijkheid over de wachttijd bij het CBR. Gemiddeld ligt deze tussen de 3 en 7 weken. Wil jij zeker zijn van een plekje om te lessen in de zomervakantie? Dan raden we je aan om je uiterlijk april aan te melden.

Hoe ziet een snelcursus voor je rijbewijs eruit?

Een rijbewijs spoedcursus is een leerzame maar intensieve cursus. Je zit elke dag drie tot vier uur in de lesauto. Meer uren is niet aan te raden. Je moet alle lesstof namelijk ook kunnen verwerken. Hoe vaker je lessen overdag plant, hoe eenvoudiger je alles onder de knie krijgt. Er wordt gewerkt met doelen en evaluatiemomenten om jou succesvol aan je rijbewijs te helpen.

Hoeveel geld ben je kwijt voor de tiendaagse snelcursus?

De kosten voor een spoedcursus zijn ook niet onbelangrijk. Versneld je rijbewijs halen brengt de nodige kosten met zich mee. Hoeveel je kwijt bent is onder andere afhankelijk van de benodigde hoeveelheid lessen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan