De rijinstructeurs in Doetinchem

Kennismaken met onze rijcoaches

Wist je dat onze rijcoaches in Doetinchem gemiddeld met een 8,8 beoordeeld worden? Op de kwaliteit kun je dus in ieder geval rekenen. Maar het is natuurlijk ook leuk om vooraf al te zien van wie je les kunt gaan krijgen. Daarom stelt iedere rijcoach zich op deze pagina aan je voor. Op basis van de proefles kunnen wij bepalen welke rijcoach het beste bij je past.

 

Mien Hartemink

Al jarenlang geef ik met heel veel plezier autorijles en ik vind het erg belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen. Ik omschrijf mezelf als geduldig, rustig en stressbestendig. Wat ik belangrijk vind aan mijn werk als rijinstructrice is dat mijn leerlingen goed en veilig rijervaring opdoen, inzicht in het verkeer aanleren en verkeerssituaties leren inschatten.

Mijn doelstelling is het niet alleen om leerlingen voor te bereiden op het rij -examen, maar veel meer om ervoor te zorgen dat ze eenmaal geslaagd ook veilig en zelfstandig de weg op kunnen. Mijn vrije tijd besteed ik aan: vrijwilligerswerk, wandelen, zingen en tuinieren