Een spoedcursus in Deventer

Snel je rijbewijs nodig? Kies voor een snelcursus

Heb je op korte termijn je rijbewijs nodig of wil je het gewoon snel halen? Dat is bij de ANWB in Deventer geen enkel probleem. Bij ons kun je namelijk versneld je rijbewijs halen. Uiteraard leer je in een snelcursus voor je rijbewijs alles wat je in een normale rijopleiding ook leert. Wij bieden je alles dat je nodig hebt om met succes snel te slagen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe ziet de planning eruit van een spoedcursus?

Voordat je van start gaat met een rijbewijs spoedcursus volg je altijd eerst een proefles. Er wordt een schatting gemaakt van de benodigde proeflessen en de instructeur kijkt welk lespakket goed bij je past. Houd bij het inplannen van de spoedcursus wel rekening met een wachttijd van 3 tot 7 weken bij het CBR. En als je in de zomer je rijbewijs wilt halen, dan adviseren we om je uiterlijk april in te schrijven.

Hoe kun je snel je rijbewijs halen?

Natuurlijk wil je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs op zak hebben, maar het moet natuurlijk wel goed gebeuren. In 10 dagen tijd zit je dagelijks 3 tot 4 uur in de les auto. Meer raden wij niet aan, want je moet de lesstof goed kunnen verwerken. Dankzij de oefen- en evaluatiemomenten weet je direct waar je aan toe bent en kun je je effectief voorbereiden op het komende rijexamen.

Hoeveel kost de tiendaagse snelcursus?

Wil je weten wat een spoedcursus voor je rijbewijs in Deventer gaat kosten? De kosten voor een spoedcursus worden pas echt duidelijk na het volgen van een proefles. Schroom daarom niet om je hiervoor aan te melden. De prijs die je voor onze rijlessen betaalt, kun je terugvinden op de prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan