De rijinstructeurs in Deventer

Maak kennis met onze instructeurs

Benieuwd wie de rijinstructeurs zijn bij onze rijschool in Deventer? Kijk dan eens op deze pagina, waar ze zich aan je voorstellen. Je kunt bij ons terecht voor een instructeur in meerdere talen. Natuurlijk Nederlands, maar ook Engels, Turks en Duits. Daarnaast wordt tijdens de proefles goed gekeken welke rijinstructeur goed bij je past. Heb je zelf een voorkeur? Natuurlijk mag je dat aangeven.

 

Oscar Palm

Hallo, mijn naam is Oscar Palm en ben eigenaar van de verkeersschool. Ik ben in het bezit van alle instructeursbewijzen. Mijn werkzaamheden zijn hoofdzakelijk op kantoor, zoals de boekhouding e.d.

Ook examineer ik nog gemiddeld 1 dag per week bij het IBKI. Dit zijn examens voor het instructeursbewijs. Mijn grote hobby’s zijn varen en muziek maken. Dit laatste doe ik ook regelmatig op feesten en partijen.

Demet Kalac

Hallo, mijn naam is Demet. Ik ben van Turkse afkomst, maar geboren en getogen in Deventer en moeder van 2 kinderen. Sinds 2013 werk ik met plezier als rijinstructrice bij de ANWB Rijopleiding Correct & Oscar Palm.

In mijn vrije tijd doe ik veel met mijn gezin, familie en vrienden.

Maartje Kamphuis-Notten

Mijn naam is Maartje, samen met mijn man en dochter woon ik in Deventer. Mij kun je 3,5 dag per week op kantoor aantreffen. Hier houd ik mij bezig met de planning, informatie geven en de facturatie. Ik werk sinds november 2014 bij Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen. Dit doe ik met veel plezier!

Meld je aan bij onze verkeersschool en ik zorg ervoor dat je meteen een mooie planning krijgt van je rijlessen. Graag tot ziens.

Ralf van Loevezijn

Ik ben Ralf en ik werk vanaf mei 1996 bij ANWB. Ik ben instructeur voor de personenauto, personenauto met aanhanger, vrachtauto, vrachtauto met aanhanger en taxi-opleidingen.