ANWB Rijopleiding FAQ Overname Rijschool

Overname Rijschool

Zoals je nu vast weet gaat er een verandering plaatsvinden bij jouw ANWB rijschool. Dit roept misschien een aantal vragen bij je op. Hieronder vindt je een aantal van die vragen die wij alvast voor je hebben beantwoord. Staat jou vraag er niet bij? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via whatsapp, mail en telefoon. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Whatsapp: Klik hier

E-mail:  support@anwb-rijopleiding.nl

Telefoon: 088 - 214 09 00 

 

 

Vraag

Antwoord

Gaan mijn rijlessen de komende week door?

Jouw lessen gaan gewoon door. De rijschool wordt door een collega ANWB rijschoolhouder zonder dat de rijschool dicht gaat overgenomen en jouw lessen zijn gewaarborgd. Wel kan het zo zijn dat er in de overnameperiode één les kan uitvallen of verzet moet worden. Dat laten we je dan natuurlijk z.s.m. weten.

Ik moet examen binnenkort doen. Gaat dit door?

Jouw rijexamen gaan gewoon door. De rijschool wordt door een collega ANWB rijschoolhouder overgenomen en jouw rijexamen is gewaarborgd. Mocht je examen toch onverhoopt verzet moeten worden of er in aanloop naar je examen een les verzet worden dan laten we je dan z.s.m. weten.

Ik moet herexamen doen binnenkort. Gaat dit door?

Jouw herexamen gaan gewoon door. De rijschool wordt door een collega ANWB rijschoolhouder overgenomen en jouw herexamen is gewaarborgd. Mocht je herexamen toch onverhoopt verzet moeten worden of er in aanloop naar je herexamen een les verzet worden dan laten we je dan z.s.m. weten.

Ik moet een tussentijdse toets doen binnenkort. Gaat dit door?

Jouw tussentijdse toets gaan gewoon door. De rijschool wordt door een collega ANWB rijschoolhouder overgenomen en jouw tussentijdse toets is gewaarborgd. Mocht deze toch onverhoopt verzet moeten worden dan laten we je dat z.s.m. weten.

Houd ik dezelfde rijinstructeur?

Wij willen er alles aan doen om alle lopende afspraken zo goed mogelijk te blijven nakomen. In principe behoudt je dus dezelfde instructeur.

Blijf ik in dezelfde auto rijden?

Alle lesauto's worden overgenomen. Dus jij blijft gewoon in de voor jou vertrouwde lesauto rijden.

Ben ik mijn lesgeld kwijt?

Omdat ANWB Rijopleiding lesgeld garantie heeft is jouw lesgeld in een situatie als dit gewaarborgd. Daar staat ANWB garant voor.

Kan ik stoppen met lessen en het bedrag wat ik nog heb open staan terug krijgen?

Wij zien graag dat jij bij ons je lessen blijft volgen. Je houdt gewoon je huidige instructeur en lesauto. Daarnaast is jouw lesgeld met de lesgeldgarantie van ANWB . Er is dus geen enkele reden om te moeten stoppen. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op.

Worden mijn rijlessen nu duurder?

Jaarlijks worden de lesprijzen bij ANWB geïndexeerd op basis van de veranderingen in de markt. Dat moment is dit jaar al geweest en de overname heeft geen invloed op jouw lesprijzen.

Veranderd er iets aan mijn rijlessen?

Wij willen er alles aan doen om alle lopende afspraken zo goed mogelijk te blijven nakomen. In principe veranderd er dus niets aan je rijlessen.

Ik heb informatie (bv beschikbaarheid) op mail gezet naar de rijschool. Is deze informatie nog wel bekend bij de nieuwe eigenaar?

Wij zullen zorgen voor een goede overdracht van informatie om te waarborgen dat de rijlessen kunnen doorgaan als voorheen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden via whatsapp, mail en telefoon. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.