ANWB Rijschool Den Helder

Instapdeal

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
Meer informatie Aanmelden

 

Haal je rijbewijs B op een manier die bij je past

Je rijbewijs B halen in het tempo dat jij het meest prettig vindt is mogelijk bij de ANWB Rijschool in Den Helder. De rijinstructeurs bij de ANWB in Den Helder worden bovendien beoordeeld met een 8,9, dus je kunt rekenen op uitstekende begeleiding tijdens het rijden in de lesauto. Natuurlijk mag ook het scherpe uurtarief bij de ANWB rijscholen ook niet vergeten worden.

Proefles aanvragen

De voordelen van lessen bij een ANWB Autorijschool

Met de succesvolle ANWB Lesmethode behaal je jouw rijbewijs op de meest efficiente manier. Je start met een proefles in de omgeving van Den Helder, waarna er een persoonlijk lesadvies wordt opgesteld. Met dit lesadvies krijg je een idee van het pakket dat bij jou past en hoeveel lessen je nodig zal hebben. Wij geloven in deze aanpak en bieden zelfs een examengarantie! Met de ANWB Examengarantie krijg je jouw 1e herexamen van ons als je het niet haalt na het aantal geadviseerde lessen. Start dus nu met jouw rijopleiding bij de ANWB rijschool in Den Helder! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Service & contact