Spoedcursus: je rijbewijs in 10 dagen

Snel je rijbewijs halen in Den Haag

In Den Haag biedt de ANWB Rijschool de mogelijkheid om een spoedcursus voor je rijbewijs te doen in 10 dagen. Dat het een snelcursus voor je rijbewijs is, doet niets af aan de kwaliteit. Wij hebben een compleet lesplan met alles wat jij nodig hebt om snel en goed je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Het plannen van de spoedcursus

De rijbewijs spoedcursus start altijd met een proefles, waarbij de rijcoach een inschatting maakt van het aantal lessen wat jij nodig hebt en welke rijcoach het beste bij je past. Vervolgens wordt een planning opgesteld, waarbij onder andere rekening moet worden gehouden met de wachttijd bij het CBR (3 tot 7 weken).

De inhoud van de spoedcursus

Tijdens de spoedcursus heb je meerdere lessen per dag, maar maximaal drie of vier in verband met je concentratie en hoeveel stof je per dag kunt opnemen. Het is het meest handig als de lessen overdag gepland kunnen worden, want dan is er veel meer verkeer en zijn er meer oefenmomenten. Er worden duidelijke doelen gesteld en er zijn diverse evaluatiemomenten om je klaar te stomen voor het examen.

Wat kost de tiendaagse snelcursus?

Wij kunnen je na je proefles informeren wat het gaat kosten om versneld je rijbewijs te halen. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal lessen wat jij nodig hebt. Je kunt wel alvast de prijzen per les bekijken in het prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan