De rijinstructeurs in Den Haag

Voor iedereen een passende rijcoach

 

Bij onze rijschool in Den Haag heb je de keuze uit diverse rijcoaches, waaronder ook Engels en Arabisch sprekende instructeurs. Op deze pagina stellen alle onze rijcoaches zich aan je voor. Na de proefles kijken we welke rijcoach het beste bij je past!

Freya Born

Ik werk al 10 jaar bij ANWB Rijopleiding als instructrice op de personenauto in de regio Den Haag, met als examengebied Rijswijk. Wat het werk voor mij vooral leuk maakt is het contact dat ik heb met mijn leerlingen. Het is zo leuk om iemand van beginner tot volwaardig bestuurder op te leiden. Soms betekent dat hard werken, zowel voor mij als voor de leerling, maar het resultaat geeft altijd heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd ben ik veel op stal te vinden, waar ik mijn paard heb staan en waar ik naast het werk heel veel plezier aan beleef. Ik rijd dressuurpaarden zelfs al langer dan dat ik mijn rijbewijs heb. Een tip die ik aan mensen kan geven die willen beginnen met een rijopleiding: “Zet je er 100% voor in als je er mee begint, zo blijft het iedere les leuk om nieuwe dingen te leren en werk je het snelst naar een goed resultaat op het examen toe”.

Harold Orasji

Sinds 2004 ben ik in dienst bij ANWB Rijopleiding de Kleijnen in Den Haag en Rijswijk. De diversiteit van leerlingen (culturen, leeftijden, opleiding) maakt mijn werkdag erg interessant. De waardering en het slagingspercentage van mijn leerlingen zijn mijn motivatoren. Bij mij staan professionaliteit, commitment en plezier voorop als je bij mij in de auto stapt.

In mijn schaarse vrije tijd vind je mij op de schietbaan van de schietvereniging en in mijn vakanties heb ik alle tijd voor mijn grootste hobby, namelijk reizen. De U.S.A. heeft dan voor mij vooral de voorkeur.

Anand Bhagwandas

Ik ben sinds 2000 rijcoach en sinds 2009 werkzaam bij ANWB Rijopleiding. Tot op de dag van vandaag geef ik met veel genoegen rijles in de regio Haaglanden en Leiden. Mijn doelstelling in mijn werk is om mijn leerlingen na het behalen van het rijbewijs met een gerust hart veilig te laten deelnemen aan het verkeer. Ik probeer mijn lessen leuk en zeer informatief te maken, de professionaliteit die ik bied staan daar garant voor.

Mijn lessen zijn goed gestructureerd en ik vind punctualiteit zeer belangrijk. Zoals bijna al mijn collega’s rijd ik in een Volkswagen Polo bluemotion en zet me er voor in dat de auto er altijd keurig uit ziet. Naast mijn werk doe ik veel aan vrijwilligerswerk. Mijn tip aan een ieder die zijn rijbewijs wil halen: “Ga er voor en wees geduldig”.