Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Den Bosch

Snel je rijbewijs halen

Wil je graag leren autorijden, maar hier niet te lang over doen? Dit kan door een spoedcursus voor je rijbewijs in 10 dagen te volgen. Deze snelcursus voor je rijbewijs is een echte aanrader, mede door de kwaliteit en het complete lesplan van de ANWB. Deze spoedcursus voor je rijbewijs in Den Bosch is zeker aan te raden.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe het werkt

Een proefles maakt onderdeel uit van deze rijbewijs spoedcursus. De rijcoach maakt tijdens deze les een inschatting van het aantal benodigde lessen en hij kijkt welke instructeur jou hierbij het beste kan helpen. Bij het inplannen van de lessen dien je rekening te houden met een wachttijd bij het CBR als je kiest voor een snelcursus voor je rijbewijs.

De spoedcursus voor je rijbewijs in de praktijk

Je lest maximaal drie tot vier uur per dag in de lesauto. Het is slim om zoveel mogelijk overdag de oefenmomenten in te plannen. Het is dan erg druk op de weg. Er worden altijd heldere doelen opgesteld en evaluatiemomenten ingepland. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid op je uiteindelijke rijexamen.

Wat kost een tiendaagse snelcursus in Den Bosch?

Versneld je rijbewijs halen brengt natuurlijk kosten met zich mee. Deze worden pas echt duidelijk na het volgen van een proefles. Je weet dan hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Je kunt wel alvast de prijzen per les bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan