De rijinstructeurs in Den Bosch

Jouw persoonlijke rijcoach

Onze rijcoaches zijn ervaren, goed opgeleid en spreken Nederlands, Engels en Duits. Maar om je alvast persoonlijk te laten kennismaken kun je op deze pagina alle rijcoach zien en een persoonlijke tekst per rijcoach lezen. Wij kijken tijdens de proefles welke rijinstructeur het beste bij je past, maar je mag natuurlijk ook zelf je eigen voorkeur aangeven.

De instructeurs van Rijschool Den Bosch

Yvo Maas

Ik ben werkzaam als rijcoach sinds 1989. Ik ben eerst rijexaminator in het leger geweest waar ik op verschillende categorieën les heb gegeven en geëxamineerd. Vanaf 2000 ben ik eerst bij de ANWB Rijopleiding Eindhoven werkzaam geweest als instructeur van de categorieën B en instructeur op de rijsimulator. Ik was ook betrokken bij de ontwikkeling van de rijsimulator.

Sinds 2008 ben ik franchisenemer en instructeur in Den Bosch. Mijn motto is: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Mijn hobby’s zijn fietsen, 1 keer per week uitgaan en diverse sporten.

ANWB Rijschool - Harald Smulders

Harald Smulders

Ik ben sinds 1994 werkzaam als rijcoach in de categorieën B en BE, Door de jaren heen heb ik ook een aantal cursussen gevolgd, waaronder coachen/begeleiden en faalangst. Ik ben een echte “kruikenzeiker” (uit Tilburg dus) en vind het geweldig om nu ook eens in de mooie stad ’s-Hertogenbosch les te geven.

In Tilburg woon ik samen met mijn vriendin en ik ben vader van 2 kinderen. Mijn hobby’s zijn voetbal, hengelsport, muziek en reizen. Mijn levensmotto: ”One day your life will flash before your eyes, make sure it’s worth watching”

Gerrie van Geffen

Ik ben sinds juli 2007 werkzaam als rijcoach. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik te maken heb met verschillende mensen en dan samen met hen op een leuke en ontspannen manier tot een goed resultaat te komen.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met het onderzoek naar mijn stamboom. Ik luister graag naar muziek en interesseer mij voor alles wat met de 2e wereldoorlog te maken heeft. Mijn motto is “gezelligheid kent geen tijd”.