Snel je rijbewijs halen

Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Breda

Snel je rijbewijs halen doe je door een spoedcursus voor je rijbewijs te volgen. Binnen 10 dagen leer je alle ins and outs van het autorijden. Het complete lesplan van de ANWB zorgt ervoor dat je perfect leert autorijden en bereidt je daarnaast goed voor op het komende rijexamen. Volg daarom een snelcursus voor je rijbewijs bij de ANWB.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe ziet een rijbewijs spoedcursus eruit?

Je begint altijd met een proefles. Tijdens deze les wordt duidelijk hoeveel lessen jij nodig hebt om versneld je rijbewijs te kunnen halen. Verder wordt er ook gekeken naar welke rijcoach goed bij jou past. Houd bij het inplannen rekening met een wachttijd bij het CBR. Deze ligt meestal tussen de 3 tot 7 weken. En mocht je graag tijdens de drukke zomerperiode je rijbewijs willen halen, meld je dan uiterlijk april aan om zeker te zijn van een plekje.  

De inhoud van de spoedcursus?

Je rijdt tijdens de spoedcursus drie tot vier uur in de lesauto. Langer autorijden is niet handig, gezien de hoeveelheid lesstof die je tot je moet nemen. Wil je optimaal kunnen oefenen? Plan dan zoveel mogelijk rijlessen overdag. Er zijn dan namelijk meer oefenmomenten aanwezig. De doelen die worden opgesteld, helpen je om flinke stappen te maken. De tussentijdse evaluaties helpen je om jezelf te verbeteren.

Wat kost de tiendaagse snelcursus?

De uiteindelijke kosten van de snelcursus voor je rijbewijs zijn afhankelijk van het aantal lessen wat jij nodig hebt. Dit wordt duidelijk als je de proefles hebt gevolgd. Bekijk op de prijzenpagina alvast de prijzen per les.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan