De rijinstructeurs in Breda

Jouw persoonlijke ANWB rijcoach

Maak kennis met de rijcoaches van onze rijschool in Breda. Op deze pagina stelt iedere rijcoach zich aan je voor, zodat je ze alvast beter kunt leren kennen. Als je rijlessen bij ons gaat volgen kun je je voorkeur voor een bepaalde rijinstructeur aangeven, maar wij kunnen ook voor je kijken welke rijinstructeur het beste bij je past. Dit wordt gedaan aan de hand van de proefles, waar een persoonlijk lesplan voor jou wordt opgesteld.

Frank Mol

Ik ben 59 jaar. Wil je een goede rijopleiding met een eerlijk advies en een goede feedback meld je dan bij mij aan.

Want als jij gemotiveerd bent, dan ben ik dat ook! Hopelijk tot gauw.

Louis van Noort

Ik ben 54 jaar en sinds juni 2006 werkzaam als rijcoach bij ANWB Rijopleiding. Ik geef voornamelijk praktijklessen categorie B. Ik rijd graag auto en heb in het verleden als hobby veel aan auto’s gesleuteld. Door mijn belangstelling in klassieke auto’s werd ik in de gelegenheid gesteld de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen.

Het leuke aan dit vak is het steeds wisselende contact met verschillende mensen en natuurlijk het dagelijks onderweg zijn.

Rian van Bezouw

Ik ben rijcoach sinds 2000. Ik vind met name het contact met mensen bijzonder leuk aan dit beroep. Mijn uitdaging is om in een prettige sfeer leerlingen het autorijden bij te brengen.

Naast het opleiden van nieuwe weggebruikers, probeer ik ook personen die door diverse omstandigheden niet meer optimaal van hun rijbewijs kunnen genieten weer de weg op te helpen (zoals bijvoorbeeld verkeersslachtoffers). Graag tot ziens.

Nico Martens

Sinds geruime tijd ben ik werkzaam bij ANWB Rijopleiding in de functie van rijcoach categorie B. Dit werk bevalt mij heel goed vooral door de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt. Het werken met leerlingen van verschillende leeftijden en achtergronden maakt dit werk divers en leuk.

Ik vind het altijd weer een uitdaging om ook mensen die van zichzelf zeggen geen aanleg te hebben toch te laten slagen. Ik vind het altijd weer mooi om het vrolijke gezicht te zien van iemand die geslaagd is.