Doe een spoedcursus in Bergen op Zoom

Snel je rijbewijs halen in Bergen op Zoom

Je kunt een snelcursus voor je rijbewijs volgen bij de ANWB Rijschool in Bergen op Zoom. Een snelcursus doet helemaal niets af aan de kwaliteit van de rijlessen. Wij hebben namelijk een compleet lesplan waarin wij jou alles bieden dat je nodig hebt om snel en effectief je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe plan je de spoedcursus?

Als je kiest voor een rijbewijs spoedcursus van de ANWB, start je met een proefles. Hierin leer je de rijcoachkennen en ga je een stukje rijden. De rijcoach geeft een indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn en gaat aan de slag met een planning. Houd wel rekening met een wachttijd bij het CBR. Deze ligt tussen de 3 en 7 weken. En als je in de zomer de spoedcursus wilt doen, dan raden we je aan om je voor deze drukke periode uiterlijk april al aan te melden.

Hoe ziet de inhoud van de spoedcursus er uit?

Je volgt meerdere lessen per dag tijdens de spoedcursus in Bergen op Zoom, maar dit zijn er maximaal drie of vier per dag. Dit in verband met de hoeveelheid lesstof die je tot je kunt nemen en je concentratievermogen. Plan de lessen wel het liefst overdag, want dan zijn er veel meer oefenmomenten in het verkeer. De heldere doelen en verschillende evaluatiemomenten stomen je klaar voor het komende examen. Volg daarom een spoedcursus voor je rijbewijs bij de ANWB.

Hoeveel kost de tiendaagse snelcursus?

Als de proefles is afgelopen, kunnen wij je vertellen hoeveel geld het ongeveer gaat kosten om versneld het rijbewijs te halen. Hoeveel lessen er nodig zijn is natuurlijk per persoon verschillend, iedereen leert namelijk op een eigen manier. De kosten die je per les en de andere onderdelen betaalt, kun je alvast bekijken in het handige prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan