De rijinstructeurs in Bergen op Zoom

Maak alvast kennis!

Wij houden van een persoonlijke aanpak, en daarom stellen wij onze rijcoach op deze pagina alvast aan je voor. Misschien zit hier jouw toekomstige rijcoach bij? Je kunt zelf altijd je voorkeur aangeven als je bij ons je rijlessen gaat volgen, maar tijdens de proefles kijken wij ook welke rijcoach het beste bij je past. Zo heb je jouw persoonlijke rijinstructeur!

Dave van Haaften

Ik geef al meer dan 28 jaar rijinstructie. De instructie geef ik door het hele land en op alle voertuig typen van groot naar klein van langzaam naar wat sneller. Ben al jaren kerndocent bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging en geef daar alle voortgezette rijopleidingen op de motorfiets. Daarnaast bezoek ik rijscholen als afstemmingsbegeleider om samen naar een gewaarborgde kwaliteit te gaan voor de leerlingen. Ben als docent werkzaam geweest bij de politie academie en geef nog steeds opleidingen voor de Marechaussee.

Ik ben trots dat ik mijn kennis en ervaring in de ANWB Rijopleiding in Bergen op Zoom en Roosendaal kan steken omdat wij een gezamenlijk doel nastreven, namelijk kwalitatief de beste rijschool te zijn met de hoogste klantvriendelijkheid. Ik hoop je van harte te mogen begroeten binnen onze rijschool en te bewijzen dat er nog zo’n rijschool bestaat in deze hectische tijd.