Volg een spoedcursus in Barendrecht

In 10 dagen je rijbewijs halen

Als je niet maandenlang wilt lessen, is versneld je rijbewijs halen een interessante optie. Handig als je voor je werk snel een rijbewijs nodig hebt of als je er gewoonweg niet te lang over wilt doen. Dit kan al binnen 10 dagen bij de ANWB in Barendrecht door het volgen van een snelcursus voor je rijbewijs.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Proefles voor de spoedcursus

Elke rijopleiding bij de ANWB in Barendrecht begint met een proefles. Ook voor een spoedcursus voor je rijbewijs in Barendrecht is dit het geval. We kijken tijdens deze les hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welke rijcoach voor jou het meest geschikt is. Verder wordt er een planning opgesteld waarin je altijd rekening dient te houden met een wachttijd bij het CBR.

Hoeveel uur zit je in de les auto?

Om snel je rijbewijs te halen, zit je maximaal 4 uur per dag in de lesauto. Je wilt de lesstof namelijk goed tot je nemen en geconcentreerd blijven en daarom kun je beter niet langer achter elkaar in de auto zitten. Op deze manier wordt een rijbewijs spoedcursus volledig behapbaar! Geef je altijd tijdig op voor deze cursus, want zeker in de zomer kan het erg druk zijn.

De kosten van een tiendaagse cursus

Hoeveel geld je kwijt bent aan deze cursus, is afhankelijk van wat je laat zien op de proefles autorijden. Je krijgt bij een spoedcursus altijd een lesadvies dat op jou is afgestemd. Slaag je toch niet na dit advies? Dan betalen wij je eerste herexamen. Een snelcursus voor je rijbewijs volg je daarom bij de ANWB in Barendrecht. De tarieven hiervoor kun je bekijken op onze prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan