De rijinstructeurs in Barendrecht

Maak kennis met onze rijcoaches

Wil jij weten bij welke rijcoach je je rijlessen in Barendrecht gaat volgen? Op deze pagina stellen ze zich aan je voor. Tijdens de proefles kijken we welke rijcoach het beste bij je past, maar je mag natuurlijk ook zelf je voorkeur aangeven. Bij onze rijschool werken instructeurs die Nederlands, Engels, Duits en Arabisch spreken.

 

Karoena Khoenkhoen

Al sinds 2011 ben ik een gediplomeerde rijinstructrice. Mijn passie voor mijn beroep als rijinstructrice is omdat ik het erg leuk vind om met mensen om te gaan, hun wat aan te leren en dat nog eens te combineren met mijn hobby, autorijden.
Ik vind het leuk om steeds aan de basis te staan aan de rijontwikkeling van een leerling. Als rijinstructrice weet ik, dat ik te maken hebt met een diversiteit aan leerlingen die allen hun eigen kenmerken en eigenschappen hebben.
Hierin moet ik deze kwaliteiten herkennen en inzetten om tot het gezamenlijk doel te komen van het opleiden tot een veilige zelfstandige automobilist. Een doel dat wij als alle collega’s bij de ANWB hebben!

Ivan Treurniet

Na jarenlang personenvervoer en koeriers werkzaamheden, was ik toe aan een nieuwe uitdaging op de weg. Zodoende kwam ik uit op rij instructie geven, vooral het hele proces om iemand veilig de weg op te krijgen trok me aan. Na het behalen van de vereiste papieren kon ik aan de slag bij de ANWB rijopleiding, een prima werkomgeving met dito collega's. Als rijcoach ben ik zoals me karakter is, rustig en geduldig, ik werk graag vanuit een comfortabele sfeer om samen met de leerling hem of haar het rijden eigen te maken.

Helen van Zessen

Ik ben een echte kilometervreter! Als het even kan rij ik op mijn motor. Mijn eerste echte meters maakte ik op de vrachtwagen. Een andere kijk op het verkeer geven is wat ik leuk vind. Ik ben in het bezit van een goede dosis geduld en inlevingsvermogen. Mijn manier van aanpak is duidelijk en direct. Naast al het serieuze werk heerst er vooral een ontspannen sfeer met de muziek op de achtergrond. Het doel is de leerling op te leiden tot een bewuste verkeersdeelnemer.