Spoedcursus rijbewijs in Assen

Snel je rijbewijs halen in slechts 10 dagen!

Wil je razend snel je rijbewijs halen? Dan biedt de ANWB rijschool je een snelcursus om je rijbewijs te halen. In slechts 10 dagen tijd stomen we je helemaal klaar voor het rijexamen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke begeleiding je nodig hebt om versneld je rijbewijs te halen.

Meer informatie hoe dit alles precies in z’n werk gaat, vind je in onderstaande filmpje. 

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Zo werkt de snelcursus rijbewijs

Elke leerling leert op zijn eigen tempo. Daarom beginnen we met een proefles waarbij we bekijken wat de belangrijkste aandachtspunten zijn en schatten we in hoeveel uur wij denken dat je nodig hebt. Daarnaast kijken we tijdens deze proefles welk van onze rijcoaches het beste bij jou past. 

Tijdens deze rijbewijs spoedcursus zit je maximaal 3 tot 4 uur per les in de auto. Deze lessen worden zoveel mogelijk overdag ingepland, zodat je went aan het verkeer. Ben je klaar met de rijles van die dag? Dan werk je doelgericht aan je theorie- en praktijkexamen. Met deze methode haal je je rijbewijs snel en zo gemakkelijk mogelijk. 

Hoeveel kost het om versneld je rijbewijs te halen?

De kosten van de spoedcursus rijbewijs halen hangen af van de hoeveelheid lessen die je nodig hebt. Na de proefles krijg je hier gelijk een schatting van. Niet alleen van het aantal lessen, maar ook van de totale kosten van je rijbewijs. Denk je dat je weet hoeveel lessen je nodig hebt? Dan kun je bij onze prijzen alvast een schatting maken van de kosten.

Klaar om te beginnen met de spoedcursus voor je rijbewijs in Assen? Vraag dan via onderstaande knop direct je proefles aan!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan