Jouw rijinstructeur in Assen

De rijcoach die bij jou past

Bij onze ANWB rijschool in Assen staat een team van twee enthousiaste en ervaren rijcoachvoor jou klaar. Wanneer je bij ons komt lessen krijg je de rijcoachdie het beste bij jou past. Vanzelfsprekend vinden we het daarom belangrijk dat je een klik ervaart. Verder is het handig dat je rijinstructeur bekend is met Assen en zijn verkeerssituaties. Daarom kennen zij alle ins- en outs! Die vervelende verkeerssituatie op de kruising bij de Europaweg en de Groningerstraat ga je straks dus soepel over.

Spreek je trouwens niet zo goed Nederlands? Geen probleem! Onze rijcoaches praten ook Duits en Engels zodat je goed met ze kunt communiceren. Wel zo handig als je net in Nederland bent komen wonen of tijdelijk in Assen verblijft.

Maak kennis met het team in Assen

Benieuwd naar de rijcoach in het team van de ANWB rijschool in Assen? Lees dan hieronder alles over onze rijcoaches. Ze stellen zich graag aan je voor! Als je verder nog vragen hebt, laat het ons vooral weten.

Onze rijinstructeurs

Bé Talens

Mijn naam is Bé Talens en ik ben sinds 2003 rijcoach, waarvan de laatste 3 jaar bij de A.N.W.B.-Rijopleiding in Groningen. Mooi werk en iedere keer weer een uitdaging om te proberen de leerlingen z.s.m. in 1 keer door het C.B.R.-examen te krijgen. Maar hierin is natuurlijk ook een taak voor de leerling weggelegd. “Zorg dat je zoveel mogelijk kennis in en van het verkeer vergaart, dan zie je ook meer “.

Christian Reilman

Sinds 2004 rijchoach op de categorie A, AM, B, BE, C, & CE.  Als rijcoach probeer ik me altijd in te leven in de cursist die les krijgt. Iedereen die zijn rijbewijs wil halen, kan dit ook. Dit zal niet vanzelf gaan; je moet er hard voor werken en openstaan voor instructie.

Wat voor mij het lessen zo leuk maakt, is dat het iedere dag anders is met veel verschillende mensen. Bovendien is het een uitdaging om een ieder een passende opleiding te kunnen geven. Met als uiteindelijk doel om een veilige en verantwoorde verkeersdeelnemer te krijgen en zodoende het verkeer voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.