Jouw rijinstructeur in Assen

De rijcoach die bij jou past

Bij onze ANWB rijschool in Assen staat een team van twee enthousiaste en ervaren rijcoachvoor jou klaar. Wanneer je bij ons komt lessen krijg je de rijcoachdie het beste bij jou past. Vanzelfsprekend vinden we het daarom belangrijk dat je een klik ervaart. Verder is het handig dat je rijinstructeur bekend is met Assen en zijn verkeerssituaties. Daarom kennen zij alle ins- en outs! Die vervelende verkeerssituatie op de kruising bij de Europaweg en de Groningerstraat ga je straks dus soepel over.

Spreek je trouwens niet zo goed Nederlands? Geen probleem! Onze rijcoaches praten ook Duits en Engels zodat je goed met ze kunt communiceren. Wel zo handig als je net in Nederland bent komen wonen of tijdelijk in Assen verblijft.

Maak kennis met het team in Assen

Benieuwd naar de rijcoach in het team van de ANWB rijschool in Assen? Lees dan hieronder alles over onze rijcoaches. Ze stellen zich graag aan je voor! Als je verder nog vragen hebt, laat het ons vooral weten.

Onze rijinstructeurs

Andries Dijkstra

Sinds Juni 2019 ben ik werkzaam als rijcoach bij de ANWB Rijopleiding. Mijn werkgebied is Assen en omgeving, maar ook ben ik incidenteel ter ondersteuning in de stad Groningen te vinden. Alle leerlingen verdienen een “eigen individuele benadering”, juist dit maakt het vak zo interessant, afwisselend en  daarom ook leuk. Het is een mooie uitdaging om elke leerling op het gewenste niveau te krijgen zodat ze, met het 'felbegeerde roze papiertje' zelfstandig en veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.
Gedurende de lessen zijn voor mij motivatie, respect, plezier (humor), en een portie doorzettingsvermogen belangrijk voor het slagen van de opleiding. Een aandachtspunt is het theoretische deel, start hier op tijd mee zodat je geen vertraging oploopt bij het lessen. Daarnaast heb je er veel voordeel van; je zult verkeerssituaties sneller herkennen.

Christian Reilman

Sinds 2004 rijchoach op de categorie A, AM, B, BE, C, & CE.  Als rijcoach probeer ik me altijd in te leven in de cursist die les krijgt. Iedereen die zijn rijbewijs wil halen, kan dit ook. Dit zal niet vanzelf gaan; je moet er hard voor werken en openstaan voor instructie.

Wat voor mij het lessen zo leuk maakt, is dat het iedere dag anders is met veel verschillende mensen. Bovendien is het een uitdaging om een ieder een passende opleiding te kunnen geven. Met als uiteindelijk doel om een veilige en verantwoorde verkeersdeelnemer te krijgen en zodoende het verkeer voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.