Kosten voor rijlessen in Assen

Hoeveel kost het halen van je rijbewijs?

Ga je beginnen aan je rijbewijs? Dan wil je natuurlijk graag meer weten over de prijzen van je rijlessen. Bij de ANWB zijn we transparant over de kosten van onze rijlessen in Assen. We geven je zelfs een schatting van het aantal rijlessen dat wij denken dat je nodig hebt! Je start jouw rijopleiding daarom met een proefles om inzicht te krijgen in je rijkunsten.

Prijzen rijbewijs B

Voordat je gaat beginnen aan je rijbewijs en overweegt een rijlessen pakket af te nemen, ben je natuurlijk geïnteresseerd in de tarieven van de rijlessen. Bekijk hieronder het overzicht van de prijzen per rijles:

Losse lesprijs auto (60 min)

€ 56,-
Proefles auto (B) (90 min) Gratis*

 *Als je bij ons gaat lessen en minimaal 20 lessen en een examen boekt anders € 35,-

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen  € 296,50-
Praktijkexamen automaat  € 304,-
Praktijkexamen Faalangst  € 417,75-
Praktijkexamen Faalangst automaat € 425,75-
Praktijkexamen BNOR € 338,-
Praktijkexamen BNOR automaat € 345,50-
Theorie-examen € 55,-
Theorie Trefzeker pakket Klik hier


Theorietraining op afspraak

Wil je graag ondersteuning voor het halen van je theorie-examen? Dat kan! Bij ons kun je individuele trainingen volgen waarin we jou helpen met kennis, vraagstukken en planning. Zo ga je voorbereid het theorie-examen in met een flinke dosis ervaring en zelfverzekerdheid. Je kunt de theorietrainingen in overleg met ons plannen op afspraak. Zo weet je precies waar je wanneer aan toe bent! Een individuele training kost €25,- per keer en duurt een uur.

Hoeveel autorijlessen heb je nodig?

Na een proefles met je rijcoach kan hij een zorgvuldig advies uitbrengen over het aantal lessen wat je nodig zal hebben om te slagen. Dit is afhankelijk van verschilende factoren, zoals je instapniveau op het gebied van voertuigcontrole en verkeersinzicht, maar ook jouw leertempo en hoe ontspannen je bent. De rijcoach kent vier niveaus:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen