Een spoedcursus voor je rijbewijs in Arnhem

Haal je rijbewijs in 10 dagen

Wil je dolgraag je rijbewijs halen, maar heb je geen zin om daar maanden mee bezig te zijn? De ANWB Rijschool in Arnhem biedt jou de mogelijkheid om een snelcursus voor je rijbewijs te volgen. Dit kan in een tijdsbestek van 10 dagen. Uiteraard doet dat helemaal niets af aan de kwaliteit van de rijlessen. Wij hebben namelijk alles in huis om jou perfect te leren autorijden tijdens een snelcursus voor je rijbewijs.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe werkt een spoedcursus voor je rijbewijs?

Als je kiest voor een spoedcursus om je rijbewijs te halen, dan start je altijd met een proefles. Een rijcoach kan dan namelijk inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt. Bovendien wordt duidelijk bij welke rijinstructeur jij het beste past. Daarna kan er een planning worden gemaakt voor de te volgen lessen. Houd altijd rekening met een wachttijd voor het inplannen van het examen bij het CBR tussen de 3 tot 7 weken.

Let op: als je in de zomerperiode een spoedcursus wilt volgen, dan adviseren we je om je uiterlijk april al aan te melden in verband met de drukte.

Hoe ziet de spoedcursus eruit?

Bij het volgen van een spoedcursus voor je rijbewijs, krijg je meerdere lessen per dag. Je zit maximaal drie of vier uur in de auto. Dit heeft alles te maken met je concentratie en de tijd die je nodig hebt om de lesstof te verwerken. Overdag zijn er veel leermomenten, dus het is handig om zoveel mogelijk lessen overdag in te plannen. Tijdens iedere les worden duidelijke doelen gesteld en zullen de lessen worden geëvalueerd. Snel je rijbewijs halen doe je bij de ANWB!

De kosten van een rijbewijs spoedcursus

Na het volgen van je proefles wordt het duidelijk wat het gaat kosten om versneld je rijbewijs te halen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt. Bekijk de prijzen per onderdeel alvast in het prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan