De rijinstructeurs in Arnhem

Ze stellen zich voor

Bij onze rijschool in Arnhem werken diverse rijinstructeurs die zowel Nederlands als Engels spreken. Wij kijken tijdens de proefles uitgebreid welke instructeur het beste bij je past en je kunt op deze pagina alle rijinstructeurs alvast zien. Bekijk de rapportcijfers en reviews om een volledige indruk te krijgen van hun prestaties. Ze zorgen er altijd voor dat je je op je gemakt voelt tijdens de rijles en passen zich aan aan jouw persoonlijke leerstijl.

Rolf Moehring

Ik ben 58 jaar en sinds 2,5 jaar rijinstructeur. Rijles geef ik voornamelijk in Arnhem, wat ook mijn woonplaats is. Het plezier in lesgeven zit ‘em vooral in als je ervaart dat leerlingen plezier hebben, vooruitgang boeken en uiteindelijk het rijbewijs halen.

Leerlingen die beginnen met lessen, blijven ook graag bij mij lessen omdat ik altijd eerst van de mens uit ga. Dat zorgt voor een positieve ontspannende sfeer.

Sam Agterhuis

Sinds 2008 ben ik rij-instructeur bij ANWB Rijopleiding. Ik geef rijles voor de personenauto, motor en bromfiets.

Ik doe dit werk met veel plezier, het geeft me veel voldoening als mijn kandidaat het rijbewijs behaald heeft.

Oscar Selhorst

Ik ben een jonge enthousiaste instructeur. Hetgeen waar ik het meeste plezier aan beleef bij het lesgeven vind ik dat je continu met verschillende persoonlijkheden te maken hebt. Dit vormt uitdaging en maakt het vak erg leuk.

Kennis is macht, dus bij een beginnende bestuurder is een goede basis zeer van belang. In mijn vrije rijd ik graag motor, speel hockey en vertroetelen ik en mijn vriendin de kat graag.

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin!

Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.

Taher Mangal

Ik ben geboren in 1986 en ben fulltime werkzaam als rij-instructeur sinds 2008. Ik hou veel van autorijden en die ervaring wil ik daarom graag overdragen aan de leerlingen.

Tijdens de autorijlessen probeer ik auto rijden zo leuk mogelijk te maken dat je ook kan genieten van de rijlessen. Mijn hobby´s zijn zaalvoetballen, fitnessen en mooie auto´s rijden als het kan.