De rijinstructeurs in Arnhem

Ze stellen zich voor

Bij onze rijschool in Arnhem werken diverse rijcoaches die zowel Nederlands als Engels spreken. Wij kijken tijdens de proefles uitgebreid welke instructeur het beste bij je past en je kunt op deze pagina alle rijcoaches alvast zien. Bekijk de rapportcijfers en reviews om een volledige indruk te krijgen van hun prestaties. Ze zorgen er altijd voor dat je je op je gemakt voelt tijdens de rijles en passen zich aan aan jouw persoonlijke leerstijl.

Rolf Moehring

Ik ben 58 jaar en sinds 2,5 jaar rijcoach. Rijles geef ik voornamelijk in Arnhem, wat ook mijn woonplaats is. Het plezier in lesgeven zit ‘em vooral in als je ervaart dat leerlingen plezier hebben, vooruitgang boeken en uiteindelijk het rijbewijs halen.

Leerlingen die beginnen met lessen, blijven ook graag bij mij lessen omdat ik altijd eerst van de mens uit ga. Dat zorgt voor een positieve ontspannende sfeer.

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin!

Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.