De rijinstructeurs in Arnhem

Ze stellen zich voor

Bij onze rijschool in Arnhem werken diverse rijcoaches die zowel Nederlands als Engels spreken. Wij kijken tijdens de proefles uitgebreid welke instructeur het beste bij je past en je kunt op deze pagina alle rijcoaches alvast zien. Bekijk de rapportcijfers en reviews om een volledige indruk te krijgen van hun prestaties. Ze zorgen er altijd voor dat je je op je gemakt voelt tijdens de rijles en passen zich aan aan jouw persoonlijke leerstijl.

Rolf Moehring

2011 ben ik begonnen als rijinstructeur bij de ANWB. Sindsdien geef ik lessen in de regio Arnhem. Het werk als instructeur geeft mij enorm veel plezier, dit breng ik ook graag over op mijn leerlingen. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens het rijden. Hierbij stel ik de leerling centraal en vind ik het sociale contact van groot belang. Goede, serieuze gesprekken wissel ik af met veel humor. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, waarin ik ervoor zorg dat leerlingen zich rustig voelen en daardoor zelfvertrouwen ontwikkelen. Daarmee zijn ze goed voorbereid op hun examen. Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst.

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin!

Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.