Spoedcursus in Apeldoorn

Snel je rijbewijs snel halen in Apeldoorn

Gemakkelijk en snel je rijbewijs halen kan bij de ANWB door middel van een spoedcursus voor je rijbewijs in Apeldoorn. De ANWB rijschool in Apeldoorn biedt je de mogelijkheid een spoedcursus te volgen voor je rijbewijs in 10 dagen. Dat het een snelcursus is, doet niets af van de kwaliteit van de rijopleiding. Wij bieden je een compleet lesplan zodat je alles leert wat nodig is om goed en snel je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe plan je een snelcursus?

Een snelcursus voor je rijbewijs start altijd met een proefles, zodat je rijcoach een inschatting kan maken over het aantal lessen wat hij denkt dat jij nodig hebt. Zo kan ook gekeken worden welke rijcoach het beste bij je past. Daarna zal er een planning worden opgesteld. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met de wachttijd van het CBR. Deze wachttijd is gemiddeld 3 tot 6 weken. En mocht je in de zomerperiode de snelcursus willen volgen, meld je dan uiterlijk april aan om zeker te zijn van een plek.

De inhoud

Gedurende een spoedcursus krijg je meerdere lessen per dag, maximaal drie tot vier lessen per dag in verband met het concentratie vermogen en de hoeveelheid leerstof die je per dag tot je kunt nemen. Dit kan per persoon verschillen. De voorkeur gaat uit om de lessen overdag te plannen aangezien er dan meer verkeer op de weg is en er dus meer en betere oefenen momenten zijn. Er zijn meerdere evaluatiemomenten om terug te kijken op de gestelde doelen om je zo helemaal klaar te maken voor het examen.

Wat zijn de kosten voor de tiendaagse rijbewijs spoedcursus?

Na de proefles kunnen wij een goede inschatting maken wat ongeveer de kosten zullen zijn om versneld je rijbewijs te halen. Dit kan per persoon verschillen, aangezien het afhankelijk is van jouw lesadvies. Wel kun je alvast kijken naar de prijzen per les in het prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor auto aan