De rijinstructeurs in Apeldoorn

Ze stellen zich aan je voor

Het is natuurlijk leuk om vooraf te weten welke rijcoach je krijgt. Daarom stellen we onze rijcoaches op deze pagina in ieder geval alvast aan je voor. Als je wilt kun je je voorkeur voor een rijcoach aangeven, als je die hebt. Maar wij kijken tijdens de proefles ook welke rijinstructeur het beste bij je past. Zo heb je dus jouw persoonlijke instructeur!

Oscar Palm

Hallo, mijn naam is Oscar Palm en ben eigenaar van de verkeersschool. Ik ben in het bezit van alle instructeursbewijzen. Mijn werkzaamheden zijn hoofdzakelijk op kantoor, zoals de boekhouding e.d.

Ook examineer ik nog gemiddeld 1 dag per week bij het IBKI. Dit zijn examens voor het instructeursbewijs. Mijn grote hobby’s zijn varen en muziek maken. Dit laatste doe ik ook regelmatig op feesten en partijen.

Demet Kalac

Hallo, mijn naam is Demet. Ik ben van Turkse afkomst, maar geboren en getogen in Deventer en moeder van 2 kinderen. Sinds 2013 werk ik met plezier als rijinstructrice bij de ANWB Rijopleiding Correct & Oscar Palm.

In mijn vrije tijd doe ik veel met mijn gezin, familie en vrienden.

Ralf van Loevezijn

Ik ben Ralf en ik werk vanaf mei 1996 bij ANWB. Ik ben rijcoach voor de personenauto, personenauto met aanhanger, vrachtauto, vrachtauto met aanhanger en taxi-opleidingen.